Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen 2017 TEOG 2. dönem sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. 2016-2017 eğitim öğretim yılının 2. kanaat döneminde MEB tarafından yapılan TEOG sınav sonuçları için kesin tarih netlik kazandı.

17 ve 18 Mayıs 2017 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen TEOG 2. dönem sınav sonuçlarının açıklanmasını öğrenciler kadar veliler de merak içerisinde beklemeye başladı. Temel Eğitiminden Ortaöğretime Geçiş olarak adlandırılan 2017 TEOG 2. dönem sınav sonuçları için gerekli tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Yunanistan'ın Hazineleri, Denizlerin Gizemli Altınları Yunanistan'ın Hazineleri, Denizlerin Gizemli Altınları

2017 TEOG SINAV SONUÇLARI

2017 TEOG 2. dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına az bir zaman kala milyonlarca öğrenci MEB tarafından yapılan olan duyuruya merak sarmaya başladılar. Milli Eğitim Bakanlığı henüz konu ile ilgili net bir bilgi paylaşmazken 2017 TEOG sınav sonuçlarının Haziran ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

Öğrenciler TEOG sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan "e-okul.meb.gov.tr" adresi üzerinden öğrenebilecekler. Ayrıca TEOG sınav sonuçları 'Veli Bilgilendirme Sistemi" üzerinden de öğrenilebilecek.

TEOG MAZERET SINAVLARI

TEOG 2017 mazeret sınavlarının ise 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacağı ve bu sınav sonuçlarının da Haziran ayının ilk haftasında açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.