Künye   |  Bize Ulaşın   |  Reklam   |  Giriş Sayfam Yap   |  Sık Kullanılanlara Ekle   |  RSS   |  Üyelik
» FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! SİNAN AYGÜN TUTUKLANDI!   » Nazilli'de silahlı kavga: 1 ölü 5 yaralı   » FLAŞ! SİNAN AYGÜN'E TUTUKLAMA TALEBİ!   » Org. Eruygur hastaneye kaldırıldı!   » Askeri minibüs devrildi: 11 kişi yaralandı   » 13 yaşındaki yeğenini hamile bıraktı   » İstanbul Adliyesi önünde korkutan paket   » FLAŞ! ERGENEKON İDDİANAMESİ ERTELENDİ!   » Çılgın aşık pompalıyla dehşet saçtı!   » SUÇU HÜKÜMETE KÜFRETMEK!   
ANA SAYFA
VİDEO HABER
MANŞET
ÖNE ÇIKANLAR
GÜNCEL
EKONOMİ
POLİTİKA
DÜNYA
YAŞAM
KADIN
SAĞLIK
ASTROLOJİ
MAGAZİN
KÜLTÜR SANAT
EĞİTİM
TEKNOLOJİ
OTOMOTİV
EMLAK
ENTERESAN ŞEYLER
STRATEJİ
SPOR
FUTBOL
BASKETBOL
FOTO GALERİ
ÜYE GİRİŞİ
İÇERİK ORTAKLIĞI
E-DEVLET
TC Kimlik numarası
Vergi kimlik numarası
Ne zaman emekli olabilirim
Ceza puanı sorgulama
Fatura sorgulama
Pasaport işlemleri sorgulama
İETT otobüs hareket saatleri
Şans oyunları sonuçları
Telefon rehberi
Sigortalı hizmet dökümü
207 bin araç geri çağrıldı
BüyütKüçült
Yazdır E-posta
General Motors (GM), 207 bin 542 aracı, bu araçlardaki bir sorunun yangına yol açabileceği uyarısıyla geri çağırdı.
207 bin araç geri çağrıldı

Şirket, araç sahiplerini araçlardaki sorun giderilinceye kadar araçlarını garajlara park etmemesi konusunda uyardı.

GM tarafından yapılan açıklamada, 1997-2003 model ''Buick Regal GS'' ile 3,8 litrelik ''Pontiac Grand Prix GTP'' modellerinin geri çağrıldığı belirtildi.

Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nin internet sitesindeki açıklamada, sert fren sırasında benzinin motordan egzoz manifoldunun üzerine sızabileceği ve yeteri kadar ısınması halinde alev alabileceği uyarısında bulunuldu.

GM sözcüsü Carolyn Markey, bu sorunun 267 araçta yangına ve 6 yaralanmaya yol açtığını söyledi. Markey, şirketin araç sahiplerine gönderdiği mektupta, araçların sürmek için güvenli olduğunu, ancak sorun giderilinceye kadar kapalı garajlara, sundurma altlarına ve benzeri yerlere park etmemesi önerisinde bulunduğunu belirtti.

Markey, şirketin sorunu gidermek amacıyla gerekli malzemeyi sağlamak için çalışmalarını sürdürdüğünü, malzemeler tedarik edildiğinde araç sahiplerinin bilgilendirileceğini ifade etti.

Bu araçları kullananların yanık kokusu almaları halinde araçlarını gözden geçirilmesi için yetkili bayilere götürmesini isteyen Markey, aslında bu araçları kullanırken yangın çıkması olasılığının çok düşük olduğunu kaydetti.
Yorumlar add comment

Değerli Ziyaretçilerimiz,
Küfür, hakaret içeren ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar kesinlikle onaylanmayacaktır.

ADnet Reklamları Siz de reklam verin

Yorum Yazın
 
< Önceki    ||
 
 
Ehliyete başvurdu, hapiste olduğunu öğrendi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde ehliyetini almak için emniyete başvuran, yerel gazetede görevli matbaa ustasının kayıtlara göre 2 yıldır hapiste olduğu ortaya çıktı.
Türbe bahçesinde afyon yetiştirdiler
Dünyanın en büyük mezarı bir restoran
İneğe tecavüz ederken basıldı !
Deli imam cemaati çok eğlendirdi
Sırtında penisiyle doğdu