Künye   |  Bize Ulaşın   |  Reklam   |  Giriş Sayfam Yap   |  Sık Kullanılanlara Ekle   |  RSS   |  Üyelik
» FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! SİNAN AYGÜN TUTUKLANDI!   » Nazilli'de silahlı kavga: 1 ölü 5 yaralı   » FLAŞ! SİNAN AYGÜN'E TUTUKLAMA TALEBİ!   » Org. Eruygur hastaneye kaldırıldı!   » Askeri minibüs devrildi: 11 kişi yaralandı   » 13 yaşındaki yeğenini hamile bıraktı   » İstanbul Adliyesi önünde korkutan paket   » FLAŞ! ERGENEKON İDDİANAMESİ ERTELENDİ!   » Çılgın aşık pompalıyla dehşet saçtı!   » SUÇU HÜKÜMETE KÜFRETMEK!   
ANA SAYFA
VİDEO HABER
MANŞET
ÖNE ÇIKANLAR
GÜNCEL
EKONOMİ
POLİTİKA
DÜNYA
YAŞAM
KADIN
SAĞLIK
ASTROLOJİ
MAGAZİN
KÜLTÜR SANAT
EĞİTİM
TEKNOLOJİ
OTOMOTİV
EMLAK
ENTERESAN ŞEYLER
STRATEJİ
SPOR
FUTBOL
BASKETBOL
FOTO GALERİ
ÜYE GİRİŞİ
İÇERİK ORTAKLIĞI
E-DEVLET
TC Kimlik numarası
Vergi kimlik numarası
Ne zaman emekli olabilirim
Ceza puanı sorgulama
Fatura sorgulama
Pasaport işlemleri sorgulama
İETT otobüs hareket saatleri
Şans oyunları sonuçları
Telefon rehberi
Sigortalı hizmet dökümü
''AKP'NİN KAPATILMASI ABSÜRTTÜR!''
BüyütKüçült
Yazdır E-posta
Avrupa Forumu'nun yapıldığı sırada verilen arada Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan ile bir süre sohbet eden Avrupa Parlamentosu Başkanı Hans-Gert Pöttering Pöttering,kendisini görüntüleyen TRT'ye ait kameraya dönerek "AK Parti, demokratik bir partidir. Onu kapatmak absürttür" diye konuştu.
''AKP'NİN KAPATILMASI ABSÜRTTÜR!''

Pöttering, ''AK Parti'nin, demokratik yollarla iktidara gelen bir parti olduğunu'' söyledi.

Pöttering'in konuşması sırasında, Bakan Ali Babacan, arkasında duran bir Türk televizyonunun kamerasını göstererek, "Arkanızda kamera var" dedi.
 
Pöttering de bu kameraya dönerek, "AK Parti, demokratik bir partidir. Onu kapatmak absürttür" diye konuştu.
 
AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso da Avrupa Forumu'nda gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı.
 
"Türkiye'deki son gelişmelerin kendilerini kaygılandırdığını" ifade eden Barroso, "Çünkü açık söylemek gerekirse, ülkenin başlıca partisine karşı, devletin en üst makamlarına karşı bir kapatma davası açılması, çok sık görülen bir şey değil ve devletin örgütlenmesinin temel ilkelerini tartışmaya açan bir durum" dedi.
 
Barroso, "Türkiye'den, bu tartışmalardan biraz kaygı duyarak döndüğünü" ifade ederek, "Aynı zamanda her zamankinden daha fazla kani oldum ki; bu ülkeyi mümkün olduğu kadar AB'ye yaklaştırmak zorundayız. Türkiye ile müzakereleri adil biçimde sürdürmeliyiz. Müzakerelerin adil biçimde sürmemesi, Türkiye'nin tam bir AB ülkesi olmasını isteyen ve düşünce özgürlüğü için mücadele eden insanlar için tam bir düş kırıklığı olur" diye konuştu

AKP hakkındaki dava

Anayasa Mahkemesi 31 Mart'ta AK Parti'nin kapatılması istemini içeren iddianamenin Abdullah Gül dışında kalan bölümünün kabulüne oybirliğiyle, Abdullah Gül yönünden de kabulüne oy çokluğuyla karar verdi.
 
AK Parti yetkilileri, parti hakkındaki kapatma davasında ön savunmayı 30 Nisan'da Anayasa Mahkemesi'ne sundu.
 


Yorumlar add comment

Değerli Ziyaretçilerimiz,
Küfür, hakaret içeren ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar kesinlikle onaylanmayacaktır.

ADnet Reklamları Siz de reklam verin

Mütercim Rüştü yazdı:

  abese irca
O devletlunun demek istediği aynen şudur: "AKP'nin kapatılması bir tezin gereklerinin en absürd çıkarsamalarına ulaşıncaya kadar yerine getirilmesidir". Matematikçilerimiz buna maalesef "olmayan ergi" diyorlar. "Abese irca" veya "abese indirgeme" denmelidir. Latincesi "reductio absurdum" gibi bişidir. Kuran'da "Abese Suresi" vardır. "Abes"i lugatlerden tardedip, "absürd" diyenler utansın.

Serdar yazdı:

  hahahaaaaaa
nemiş bu birlik tüm 80milyonun bunça sorunu varken karşımıza geçip gülüyorlar tabi bundan sonra ırçı bir ülke olmak gerek yoksa dönmez bu düman

SERKAN.k yazdı:

  hadi ordan kır kafalı do..uz
Ali Babacanda ,moruğun b.kunda sanki boncuk bulmuş gibi sırıtıyor.AKP yi Avrupa kurtaramayacak bunu çok çok iyi bilsinler.Biz ne dersek o olur

Yorum Yazın
 
< Önceki    ||    Sonraki >
 
 
Ehliyete başvurdu, hapiste olduğunu öğrendi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde ehliyetini almak için emniyete başvuran, yerel gazetede görevli matbaa ustasının kayıtlara göre 2 yıldır hapiste olduğu ortaya çıktı.
Türbe bahçesinde afyon yetiştirdiler
Dünyanın en büyük mezarı bir restoran
İneğe tecavüz ederken basıldı !
Deli imam cemaati çok eğlendirdi
Sırtında penisiyle doğdu