Künye   |  Bize Ulaşın   |  Reklam   |  Giriş Sayfam Yap  |  Sık Kullanılanlara Ekle  |  RSS   |  Üyelik
» ''CUMHURİYET GAZETESİNE TEKİN'İN TALİMATIYLA SALDIRILDI!''   » Binlerce arı telef oldu!   » İddianame şok suçlamalarla dolu!   » Şırnak'ta hain tuzak: 3 şehit!   » Denizli'de Abdüllatif Şener depremi   » Koğuşta tüm işleri o yapmış   » İŞTE ERGENEKON İŞTE SANIK VE İDDİALAR!   » Çorlu Deresi siyah akıyor, zehir saçıyor   » Demirel'den darbe açıklaması   » Ermeni'nin konserinde Apo posteri!   
ANA SAYFA
VİDEO HABER
MANŞET
ÖNE ÇIKANLAR
GÜNCEL
EKONOMİ
POLİTİKA
DÜNYA
YAŞAM
KADIN
SAĞLIK
ASTROLOJİ
MAGAZİN
KÜLTÜR SANAT
EĞİTİM
TEKNOLOJİ
OTOMOTİV
EMLAK
ENTERESAN ŞEYLER
STRATEJİ
SPOR
FUTBOL
BASKETBOL
FOTO GALERİ
ÜYE GİRİŞİ
İÇERİK ORTAKLIĞI
E-DEVLET
TC Kimlik numarası
Vergi kimlik numarası
Ne zaman emekli olabilirim
Ceza puanı sorgulama
Fatura sorgulama
Pasaport işlemleri sorgulama
İETT otobüs hareket saatleri
Şans oyunları sonuçları
Telefon rehberi
Sigortalı hizmet dökümü
Toyota, 1 milyondan fazla hibrid araç sattı
BüyütKüçült
Yazdır E-posta
Toyota, geçen yıl sonu itibarıyla 1 milyon 295 bin adet hibrid araç satış adedine ulaştı.
Toyota, 1 milyondan fazla hibrid araç sattı

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, dünyanın ilk seri üretilen hibrid aracı Toyota Prius'un toplam satışları 2007 sonu itibariyle 1 milyon adede yaklaşırken, Pirius, 2007'nin en çok satılan hibrid aracı oldu.

Geçtiğimiz yıl 10. yılını kutlayan Toyota Prius ile dünyaya 1 milyon 426 bin 176 ton daha az karbondioksit (CO2) salımı sağlandığı belirtildi.

Toyotasa Genel Müdürü İbrahim Orhon, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 10 yıl önce Toyota'nın, hibrid teknolojisini geliştirip seri üretime geçtiğinde, herkesin bu teknolojiye şüpheyle yaklaştığını, ancak bugün diğer otomobil üreticilerinin de hibrid konsept araçlarını tanıtıp, çevreci araçlar üreteceklerini vurguladıklarını kaydetti.

Gelecekte, piyasada bulunan tüm Toyota modellerinin hibrid versiyonlarının satılmasının hedeflendiğini belirten Orhon, Türkiye'de de hibrid teknolojili araçların yaygınlaşabilmesi için teşviklerin gerekli olduğunu vurguladı.
Yorumlar add comment

Değerli Ziyaretçilerimiz,
Küfür, hakaret içeren ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar kesinlikle onaylanmayacaktır.

ADnet Reklamları Siz de reklam verin

Yorum Yazın
 
< Önceki    ||    Sonraki >
 
 
23 yıllık bisiklet küslüğü
Bursa'da yaşayan Suat Tek, 7 yaşındayken kendisine bisiklet almayan ailesi ile 23 yıldır konuşmuyor.
37'sinde 14. çocuğuna hamile
Plajda sekse hapis!
Ehliyete başvurdu, hapiste olduğunu öğrendi
Türbe bahçesinde afyon yetiştirdiler
Dünyanın en büyük mezarı bir restoran