13 Eylül Cuma mesajları! Mübarek Cuma gününde ailenize, akrabalarınıza ve dostlarınıza göndereceğiniz en güzel ve en özel resimli Cuma mesajları haberimizde.

İslam alemi için en önemli günlerden biri olan Mübarek Cuma günü geldi çattı. Müslümanlar birbirlerine dua ve iyi niyet temennilerinde bulunmak adına bu özel günde mesaj gönderiyor. Sizde sevdiklerinize 13 Eylül 2019 Cuma gecesinde SMS, Facebook, Twitter ve sosyal medya üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.

CUMA MESAJLARI 13 EYLÜL 2019 CUMA

- 'İncinir kadın; Saçları yerine gururuyla oynarsan. Ayakta tutmak yerine ayakta uyutursan. O sana dualar ederken sen başkalarıyla oyalanırsan. O sana körken sen ona nankör olursan incinir kadın. Yapma!..'
Kimseyi sizi duasından çıkaracak kadar incitmeyin. Selam ve dua ile hayırlı Cumalar.

- Allah bizleri yarı yolda bırakmayan, şüphe ettirmeyen, günü için değil ömrü için isteyen insanlarla karşılaştırsın. Dualarımız kabul, Cumamız mübarek olsun.

- Öyle bir insan ol ki; 'Allah seni sen gibilerle karşılaştırsın' dediklerinde gönül rahatlığıyla Amin diyebilesin. Hayırlı Cumalar.

- Kalp kırılmasının çıkardığı sesi sadece Allah duyar. Sen sen ol kalp kırma, yaşamak istemediğin şeyleri de başkasına yaşatma. Unutma; Ah var, Allah var. Hayırlı Cumalar.

- Rabbimiz bizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Kalbiyle dili bir olmayan insanlardan uzak tutsun. Cumamız mübarek olsun.

- Ey Allah'ım! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey Allah'ım; Zikri şifa ve itaati zenginlik olan, sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. Amin Hayırlı cumalar...

- Yine bir Cuma vakti. Yine bir Selam vakti. Güzel insanları hatırlama ve hatır sorma vakti. Bu mübarek Cuma gününde Allah'ın Selamı ve bereketi üzerinize olsun. Cumamız Mübarek Olsun.