Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek olan 2017 KPSS Lisans sınavına sayılı günler kala adayları heyecan sarmaya başladı. 2017 KPSS Lisans sınavı için ÖSYM bir kez daha adayları 15 dakika kuralın uymaları konusunda ikaz etti.

2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Lisans sınavı gerçekleştiriliyor. ÖSYM tarafından hafta sonunda 21 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da başlayacak olan 2017 KPSS Lisans sınavına 09.45'ten son gelecek olan adaylar alınmayacak. KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek, Genel Kültür oturumu saat 10.00'da ve KPSS Eğitim Bilimleri oturumu ise saat 14.30'da başlayacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) adayları saat 09.45 uygulaması için uyarırken, sınav süresince kopya çekmek, salonda görev yapan kişilere soru sormak, müsvedde kağıdı kullanmak ve bunun yanında cep telefonu ile iletişim cihazlarının da yanlarında bulundurmamaları istendi.

KPSS Alan Bilgisi Sınavı 28 Mayıs Pazar, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi 16 Temmuz Pazar günü ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek. 2017 KPSS Lisans sınavı sonuçlarının ise 16 Haziran ve 4 Ağustos tarihleri arasında ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklanacağı belirtildi.

Mercedes-Benz, Otomotiv Endüstrisinin İkonik Lideri Mercedes-Benz, Otomotiv Endüstrisinin İkonik Lideri

2017 KPSS Lisans sınavına giriş yapacak adaylar sınav giriş belgelerine ÖSYM'nin Aday İşlemleri sayfası olan AİS üzerinden ulaşabilecekler.