Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenecek olan 2017 KPSS Lisans sınavı için giriş yerleri açıklandı. ÖSYM ayrıca KPSS sınavına giriş yapacak adaylara yine 09.45 uyarısı yapmaktan geri kalmadı.

2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı için geri sayım devam ederken ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasında sınava girecek olan adayların 09.45 kuralına uymaları istendi.

Binlerce üniversite mezunu ve öğretmen adayını yakından ilgilendiren 2017 KPSS Lisans sınavı için geri sayım resmen başlamış oldu. ÖSYM tarafından her sene düzenlenen KPSS sınavına adayların yine büyük ilgi göstermeleri bekleniyor. 11 Mayıs Perşembe günü ÖSYM tarafından açıklanan KPSS Lisans sınavı giriş yerlerine adaylar ais.osym.gov.tr adresi üzerinden ulaşabiliyorlar.

ÖSYM aday işlemleri sayfası üzerinden KPSS Lisans sınavına girecek olanlar kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapabiliyorlar. ÖSYM ayrıca adayları bilgilendiği açıklamada sınav giriş belgelerinin adreslere teslim edilmeyeceğini belirtti. Adaylar sınav giriş belgelerini sınava girmeden önce yanlarında bulundurmak zorundalar.

Yapay Zeka Destekli Dil Çeviri Sistemlerinin Geleceği Yapay Zeka Destekli Dil Çeviri Sistemlerinin Geleceği

09.45 UYARISI

2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı, 21 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilirken sonuçlar ise 16 Haziran Cuma günü açıklanacak. ÖSYM'den yapılan diğer açıklamada ise 21 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan 2017 KPSS Lisans sınavında adayların sınav başlamadan 15 dakika önce yerlerini almaları istendi. Saat 09.45'ten sonra gelecek olan adaylar ise 1 saniye geç bile kals sınava alınmayacak.