Öğrenciler tarafından merakla beklenen TEOG 2017 sınav sonuçları için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yaptığı açıklamada TEOG 2017 sınav sonuçlarının 31 Mart Çarşamba günü açıklanacağını resmen duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8. sınıf öğrencileri için gerçekleştirilen 2017 TEOF sınavlarında artık son aşamaya gelindi. TEOG sınavlarında 2. dönem sonuçlarının 31 Mart Çarşamba günü açıklanacağı MEB tarafından duyuruldu. Artık öğrenciler ve veliler TEOG sınav sonuçlarının açıklanması için beklemeye başladılar.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ayrıca 2017 TEOG sınav sonuçlarının 31 Mayıs çarşamba saat 10.00 sıralarında açıklanacağını da bildirdi.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) adı altında düzenlenen 2. dönem sınav sonuçları 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde MEB tarafından düzenlenmişti. MEB'in resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan yazılı açıklamada, "8. sınıf öğrencileri için düzenlenen 2017 TEOG 2. dönem sınav sonuçları 31 Mayıs çarşamba günü saat 10.00'da açıklanacaktır." ifadeleri yer aldı.

TEOG SINAV SONUÇLARI

Yunanistan'ın Hazineleri, Denizlerin Gizemli Altınları Yunanistan'ın Hazineleri, Denizlerin Gizemli Altınları

8. sınıf öğrencilerinin girdiği 2017 TEOG 2. dönem sınav sonuçları Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden açıklanacak. Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar E-Okul giriş bilgileri ile sisteme giriş yapabilecekler. Öğrenciler TEOG sınavından aldıkları puanlar ile uygun olan liselere tercih hakkına kavuşacaklar.