Kimi zaman yeme içme alışkanlıklarında türlü değişimler ortaya çıkmaktayken, kimi zaman ev dekorasyonunda bu değişiklikler kendini göstermektedir. Şüphesiz en büyük değişim ise kendini moda sektöründe göstermektedir.

Kişisel zevklerin yanı sıra tarzların da hemen hepsine yönelik birbirinden farklı bir çok kreasyon ortaya çıkmakta ve kişilerin beğenilerine sunulmaktadır. Bayan giyimde öncü olan moda sektörü özellikle son yıllarda erkek modasına da daha özenli bir yaklaşım sergilemiş ve birbirinden çeşitli renk kesim ve tarzda ki ürünleri beylerin beğenisine sunmuştur.

2018 erkek stilinin öne çıkan parçaları nelerdir?

Her sene yeni bir kreasyon ve yeni bir model ortaya çıkaran moda öncüleri, erkek stilinin 2018'de en çarpıcı parçalarını da yine erkeklerin beğenisine sundu. Erkek giyim için vazgeçilmez olan jeanler klasik kesim ya da dar paça seçeneklerinin sığlığından olmaktan çıkarıldı.

Kot pantolonların taşlanarak desen verildiği, dar paça kotların sadeliğinden hoşlanan beyler için ise paçalara eklenen katlı görünüm ile sadelik korunurken pantolonlara farklı bir ivme kazandırıldı. Yine erkek kotlarının en büyük değişimi de zımba eklenerek kot pantolonların spor görünümlerine hem şık hem de spor bir dokunuş yapılmış oldu.

Geçtiğimiz sene özellikle çok tercih edilen bilek boylar bu sene de popülerliğini korudu ve yine bilek boy ürünler erkeklerin beğenilerine sunuldu. Birbirinden çeşitli renklerde üretilen kotlar yine her kesim ve her yaşa hitap edecek şekilde dizayn edildi.

Her zevke uygun bir parçanın bulunması da bu senenin erkeklerini en çok rahatlatan hususlardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Zayıf, şişman genç ya da orta yaşlı herkese hitap edebilen kotlar erkekler tarafından çokça tercih edilecek.

Aynı zamanda klasik kesim ürünler tercih eden erkekler de 2018'de düz, bilek boy ürünleri tercih ederek hem şık hem de tarz bir görüntü elde edebilirler.

Spor giyimden hoşlanan erkekler; düz t-sihrtler ile hem tarz hem de rahat bir kombin elde edebilirken; biraz daha serin havalar için şapkasız; çizgili ya da düz sweatler ya da hırkalar da tercih edebilirler.

Soğuk havalarda yine spor görünüm elde etmek isteyen kişiler ise kazaklar ve kotların altına giyebilecekleri postallar ile 2018 stilinin yakın takipçisi olabilirler.

Tercihini klasik kesimden yana kullanan kişiler ise şık kışlık ya da yazlık düz gömlekler ile kombinleyebilecekleri kruvaze ceketler ile 2018in beğenilen tarzlarını yansıtabilirler.