UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi heyecanı yaşanıyor. Temsilcilerimizden Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakipleri için kura çekimi Monaco'da TSİ 14.00'te gerçekleştirilecek ve beIN SPORTS 1 ile Eurosport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL RAKİPLER

Beşiktaş, 1. Torba'dan kuraya dahil olacağı için daha kolay rakiplerle karşılaşacak. Trabzonspor ve Başakşehir ise kurada 4. torbada yer alacak.

1. Torba'daki Beşiktaş, turnuvanın en güçlü takımları olarak gösterilen; Sevilla, Porto, Roma, Manchester United, Dinamo Kiev, Sporting Lizbon, CSKA Moskova, Wolfsburg, Lazio ve Basel'le eşleşmeyecek.

Ancak 4. torbada bulunan Trabzonspor ve Başakşehir, bu takımlardan biriyle rakip olacak. 3 temsilcimizin 2. ve 3. torbadan çekmesi muhtemel olan ekipler arasında PSV, Celtic, Gladbach, Kopenhag, Braga, Frankfurt, St. Etienne, Standart Liege ve Wolverhampton gibi kaliteli rakipler bulunuyor.

Avrupa Ligi'nde grup maçları, 19 Eylül'de başlayıp 12 Aralık'ta sona erecek. Son olarak İngiltere ekibi Chelsea'nin müzesine götürdüğü UEFA Avrupa Ligi'nin finali, 27 Mayıs 2020'de Polonya'nın Gdansk şehrinde oynanacak.

EUROSPORT CANLI İZLE