Genellikle yaşı orta seviyenin biraz üstünde olan yıldızlar 3 büyükler sayesinde Türkiye'ye gelerek hem para kazanıyor hem de taraftarın yüzünü güldürüyor.

Süper Lige Süper Forvetler

Süper ligde şampiyonluk mücadelesi veren 3 büyük takım sezon başında kadrolarına birbirinden ünlü yıldızları kattılar. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray transferin en hareketli takımı oldu ve takıma adeta yıldız yağdı.

Maicon, Denayer, Mariano, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghoul i gibi yıldızlar sezon başında takıma katılırken bu yıldızların yanına süper golcü Bafetembi Gomis de eklendi ve aslanın hücum gücü oldukça arttı.

Galatasaray bu yıldızlarla takımın seviyesini yükseltirken Fenerbahçe'de transferi oldukça hareketli geçirdi. Sarı lacivertliler ezeli rakiplerine nazire yaparcasına kadrosuna önemli yıldızları kattı.

Yüzme Yarışlarının Tarihi ve Günümüzdeki Durumu Yüzme Yarışlarının Tarihi ve Günümüzdeki Durumu

Sarı lacivertliler Valbuena, Guilano, Neto, Dirar, Elij Elmas, Soldado, Kameni ve Janssen gibi yıldızları kadrosuna katarak şampiyonluk yarışında bende varım mesajını ezeli rakiplerine verdi.

Beşiktaş'tan Az Ama Öz Transfer

Süper ligin son şampiyonu Beşiktaş sezon başında takımın birinci forveti Aboubakar'ı gönderir iken yerine İspanyol golcü Alvara Negredo'yu transfer etti. Şampiyonlar ligi mücadeleleri düşünülerek siyah beyazlılarda defansa takviye yapıldı ve bir dünya starı olan Pepe Real Madrid'den transfer edildi.

Beşiktaş bu iki önemi transfer halesi ile sezona başladı ancak istenilen sonuçlar sezonun ilk yarısında gelmeyince siyah beyazlılar takıma Süper lige damga vuran Wagner Love takviyesi yaptılar ve süper golcüye siyah beyazlı formayı giydirdiler.

Beşiktaş'ın Wagner Love transferinde takımın birinci forveti Cenk Tosun'un rekor ücretle İngiltere Premier lige transfer olması da etkili oldu.