-Yaprak Dökümü isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken ve izleyicinin gönlünden taht kuran Fahriye Evcen'in keşfedilme hikayesi bir hayli ilginç…

Almanya'dan yaşayan Fahriye Evcen, Türkiye'ye tatile gelmiş. Türkiye'de tatil yaptığı sırada Oya Aydoğan'ın sunuculuğunu yaptığı bir programa seyirci olarak katılmış. Program sonunda Oya Aydoğan ile tanışan Fahriye Evcen'i çok beğenen Oya Aydoğan, yapımcısı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırmış.

Yapımcı İbrahim Mertoğlu'nun telefon numarasını istemiş. Karşılıklı telefon numaralarını vermişler birbirlerine. Sonra Fahriye Evcen Almanya'ya geri dönmüş. Ama telefonu bir türlü susmak bilmedi. Sonunda dayanamayıp gelen rol tekliflerini kabul etti. 'Asla Unutma' ve 'Hasret' dizilerinde rol aldı. Ama asıl büyük çıkışını 'Yaprak Dökümü' ile yaptı.

-Kuzeninin ajansında fotoğraf çekimine giden Merve Boluğur, ajansın sahibi ile tanışarak şöhret kapılarını aralamış.

Acemi cadı dizisi ile izleyici karşısında çıkan Merve Boluğur, son olarak Küçük Sırlar dizinde rol aldı.

-Tolga Çevik'in tiyatro oyunu olan Komedi Dükkanı'nı izlemeye giden Hande Soral, seyirciler arasından seçilerek konuk oyuncu olarak sahneye çıkmış. 5 dakika kalması gereken sahneden tam 45 dakika kalan Hande Soral'ın oyunculuğu çok beğenilmiş.

Oyunun sonunda Komedi Dükkanı'nın yapımcısı ile tanışan Hande Soral'a oyunculuk yapmayı düşünüp, düşünmediği sorulmuş. Böylece Hande Soral'ın ekran serüveni de başlamış oldu. Onu şöhrete kavuşturan 'Küçük Kadınlar' dizisi oldu. Şu anda ise 'İsimsizler' isimli dizide oynuyor.