Suriye'de terör örgütü YPG/PKK'nın, işgal ettiği bölgelerden düzenlediği saldırılarda şehit olan maliye memuru Cihan Güneş ve Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar için Şanlıurfa Valiliği'nde cenaze töreni tertip edildi.

Havadan ve karadan ateş altına alınan Tel Abyad, Resulayn ve Kamışlı bölgesindeki teröristlerin dün roket ve havan ile düzenlediği saldırılarda, Mardin'in Nusaybin ilçesinde anne ile 2 kızı, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 çocuk ve Akçakoca ilçesinde ise 1'i 9 aylık bebek, diğeri memur 2 sivil şehit olmuştu. Bugün Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve maliye memuru Cihan Güneş Şanlıurfa Valiliği'nde cenaze töreni düzenlendi.

Şanlıurfa ve Mardin'in sınır ilçelerine terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerce düzenlenen havanlı ve roketatarlı saldırılarda, aralarında 9 aylık bebeğin de bulunduğu 5'i çocuk 7 sivil şehit oldu. Saldırılarda toplam 85 kişi de yaralandı.

Akçakale'ye düzenlenen saldırılarda Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve Akçakale Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı maliye memuru Cihan Güneş yaşamını yitirdi. Hayatının henüz başında yaşamını yitiren küçük Muhammed'in fotoğrafı, yürekleri dağladı.

CEYLANPINAR'DA 2 ŞEHİT

Galeria Sitesi Davasında Hapis Cezaları Verildi Galeria Sitesi Davasında Hapis Cezaları Verildi

Ceylanpınar ilçesinde ise 11 yaşındaki Elif Terim, sokakta oynadığı sırada teröristlerin hedefi oldu. Sokakta bulunduğu sırada atılan mühimmatın patlaması sonucu göğsüne isabet eden şarapnel parçası nedeniyle yaralanan Elif, kaldırıldığı Ceylanpınar Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.

Şanlıurfa Valiliği'nin son açıklamasına göre yaralı bir çocuğun daha şehit olması sonucu terör örgütü YPG/PKK'nın hain saldırılarında 7 kişi şehit oldu, 68 kişi de yaralandı.

NUSAYBİN'DE 3 ŞEHİT

Suriye'de terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sivil yerleşim yerlerine havan mermileriyle yapılan saldırılarda da Fatma Yıldız (48) ile kızları Emine (12) ve Leyla Yıldız (15) hayatını kaybetti.