Özellikle 90'lı yıllarda oldukça popüler olan sanal bebeklerin tekrardan üretimine başlandı. Japonya'nın ünlü oyuncak şirketlerinden Bandai, 90'lı yılların efsane oyuncaklarından olan Sanal Bebekleri tekrardan üretmeye başladığını açıkladı.

Satışların Ekim ayından sonra ön siparişler ile başlayacağını duyuran Bandai oyuncak firması, satış fiyatını da açıkladı.

Dünyaca ünlü alışveriş sitesi olan Amazon üzerinden satılacağını belirten Bandai oyuncak firması yetkilileri, sanal bebeklerin fiyatınında 15 dolar ( 11,30 euro ) olacağını duyurdu. Yani Türkiye'den sipariş vermek isteyen bir vatandaş, bu sanal bebeğe yaklaşık 50 Türk Lirası ödeyerek sahip olabilecek. Ancak bu ücrete kargonun dahil olup olmadığı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Bu fiyat kargo hariç bir fiyat ise, bu fiyatın üzerine bir de kargo bedeli eklenecek demektir.

Bandai firması tarafından tekrardan piyasa sürülecek olan Sanal Bebekler, 6 farklı tasarım ve bir çok farklı renk seçeneği ile birlikte satışa çıkarılacak. Dikkat çeken özelliklerden birisi de, Sanal Bebeğin boyutu oldu. Yeni çıkacak olan bu sanal bebeklerin boyutu, 90'lı yıllardaki sanal bebeklere göre daha küçük bir boyutta.

Her sanal bebek 6 farklı karakter içerecek. Böylece sanal bebeği satın alan kişiler, 6 karakter arasından istediklerini seçerek büyütmeye başlayacak.

Aynı 90 'lı yıllardaki gibi, yeni doğmuş halde başlayan karakterin yemek, tuvalet ve oyun ihtiyaçlarını karşılayarak, karakteri büyütmeye çalışmak amacıyla piyasa sürülecek.

Amazon alışveriş sitesinin haricinde, dünya genelinde birçok şubeleri bulunan dev mağaza zincirleri Walmart, Target ve Toys R Us'da satışa sunulacak.