Acun Medya ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Survivor'ın yeni sezonu için sıkı bir çalışma içinde…

Survivor'ın yeni sezonunun Ocak ayında başlaması bekleniyor. Her sene ünlüler takımında güzel bir kadro yaratmaya çalışan Acun Ilıcalı bu sene de önemli isimler üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Usta Sanatçı Haluk Levent'e de Survivor ünlüler kadrosuna katmak için teklifte bulunduğu iddia edilmişti. Ama bu iddia Haluk Levent tarafından yapılan açıklama ile yalanlanmıştı.

Haluk Levent Twitter üzerinden yaptığı açıklamada; "Kabak tadı verdi. Benim Survivor'a katılma ihtimalimi düşünmeleri bile enteresan. Herkesin bir tarzı var arkadaşlar, yazmayın artık" demişti.

Şimdi ise Acun Ilıcalı'nın gündemden düşmeyen başarılı ve genç şarkıcı Aleyka Tilki'ye de Survivor Ünlüler Kadrosuna dahil olması için bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki iddiaları yalanmadı.

Aleyna Tilki'nin Menejeri açıklama yaptı

Geçtiğimiz gün Edirne konseri öncesi konuşan Aleyna Tilki'nin menajeri, "Daha net bir karar yok, belli değil. Aleyna Hanım karar verdiği zaman açıklama yapacaktır" dedi.

Aleyna Tilki'nin bu teklifi kabul etme ihtimali yüksek görünüyor. Çünkü Aleyna Tilki, Acun Ilıcalı'nın bir başka programı olan Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmış ve kendini ilk defa orada Türk Halkına tanıtmıştı.

Bu sebepten dolayı Aleyna Tilki'nin Acun Ilıcalı'nın Survivor teklifini geri çevirmeyeceği iddia ediliyor.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin Acun Ilıcalı'nın Survivor teklifini kabul edip etmeyeceğini önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz.