Acun Ilıcalı, kendi televizyonu olan TV 8 'de yayınlanan program ve yarışmaları izlemeye gelen seyircilere zaman zaman jest yapıyor. Acun Ilıcalı'nın bu sefer ki jesti ise kendi ekibine oldu.

Daha önce yine TV 8 ekranlarında yayınlanan, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu Talk Show olan 3 Adam programında Acun Ilıcalı programı izlemeye gelen seyircilere 2000 pizza ve 50 tepsi baklava sipariş etmişti.

Geçtiğimiz haftalarda da TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasını izlemeye gelen izleyiciler teknik bir nedenden ötürü seyircileri dışarıda beklettikmişlerdi.Bu durumu telafi etmek istediğini belirten Acun Ilıcalı, "Yağmurda ıslanmışlar. Bunun telafisi değil ama ben onların otobüslerine 30 tepsi baklava gönderiyorum" demişti.

Acun Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz programının çekimleri için geldiği Edirne'de, Acun Medya ekibine 50 porsiyon köfte sipariş ederek kıyak yaptı.

Akşam yemeği için öğle saatlerinde bir köftecide yer ayırttıran Ilıcalı, yorgun olduğu gerekçesiyle köftecide köfte yemek yerine, çekimin yapıldığı yere paket söyledi. Acun Ilıcalı'nın menajeri ekibiyle, her yıl köfte yediği köfteciden 50 porsiyon paket yaptırdı.

Köftenin yanında ekstra tava ciğer, böbrek, kuzu pirzolada sipariş veren Acun Ilıcalı, ayrıca tatlı da sipariş etti.