Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün sözde Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz ile ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı. 15 Temmuz kalkışmasının kilit isimlerinden Adil Öksüz'ün eşi Aynut Öksüz ve kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım, Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından ABD'de görüntülendi.

ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülenen Aynur Öksüz ve kardeşi Abdulhadi Yıldırım, lüks bir evin garaj kapısı önünde görüntülendi. Hayli lüks bir evde kaldıkları görüntülenen Aynur Öksüz ve kardeşi Abdulhadi Yıldırım'ın evlerinin önünde bulunan lüks model 2 otomobil dikkat çekti.

KAYINBİRADER ABD'DE DÜKKAN AÇTI

Adil Öksüz, 15 Temmuz'un ardından yakalanmış ve ifadesinin ardından kısa sürede serbest bırakılmıştı. Serbest kalışının ardından kayıplara karışan Adil Öksüz'ün Almanya'nın başkenti Berlin'de bir apartman dairesin olduğu iddia edilmişti.

Öksüz'ün eşi ve kayınbiraderinin ABD'de görüntülenmesinin ardından dikkatler bir anda New Jersey'e yöneldi.

Darbeci kadrolara sürekli umut pompalayıp "güzel günler göreceksiniz" yalanıyla örgütün çözülmesini engellemeye çalışan FETÖcülerin, lüks içindeki yaşantıları dikkati çekiyor.

Aynur Öksüz'ün yaşadığı üç katlı evin bulunduğu Ridgefield semti, New Jersey eyaletinin lüks ve güvenli bölgelerinden biri olarak biliniyor.

Clark Avenue (caddesi) üzerinde, özel garajı ve bahçesi olan yaklaşık 550 bin dolar değerindeki evin önünde, Öksüz'ün kardeşi Abdulhadi Yıldırım'ın da kullandığı 3-4 ayrı lüks araç da bulunuyor.