Sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonla birlikte Adnan Oktar ile birlikte 235 kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Adnan Oktar hakkında 30 farklı suçlama bulunuyor. Suçlamalar arasında küçük çocuklara taciz, kara para aklama, tehdit ve şantaj şikayetleri yer alıyor.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA
Emniyet Müdürlüğü: Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik 235 şüpheli hakkında operasyon başlatılmıştır.

SİLAHLAR, ÇELİK YELEK VE ZIRHLI ARAÇ ELE GEÇİRİLDİ
Operasyonda çok sayıda silah, çelik yelek ve zırhlı araç ele geçirildi.

ADNAN OKTAR ÇENGELKÖY'DEKİ EVİNDE GÖZALTINA ALINDI
İstanbul Çengelköy'deki evinde gözaltına alınan Adnan Oktar ve korumalarının polise direndikleri öne sürüldü. Ayrıca Adnan Oktar'ın canlı yayınlarını yapan A9 TV'ye de bu sabaha karşı operasyon düzenlendiği öğrenildi.

ÇOK SAYIDA ŞİKAYET VAR
Adnan Oktar ve yanındakiler hakkında Emniyet'e çok sayıda şikayette bulunulduğu öğrenildi. Şikayette bulunanların arasında küçük yaşta kız çocuklarının aileleri, dolandırılanlar, örgütten ayrıldığı için iftira ve şantaja uğrayanların yer aldığı ileri sürülüyor.

Sabaha karşı gerçekleştirilen baskına ait olduğu iddia edilen bu fotoğraf Twitter'da paylaşıldı:

Adnan Oktar neden gözaltına alındı?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ''Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik operasyon başlatılmıştır. Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik 235 şüpheli hakkında operasyon başlatılmıştır'' denildi. Suçlamalar arasında yaşı küçük çocuklara taciz, kara para aklama, tehdit ve şantaj yer alıyor.

ÇOK SAYIDA ŞİKAYET VAR
Adnan Oktar ve yanındakiler hakkında Emniyet'e çok sayıda şikayette bulunulduğu öğrenildi. Şikayette bulunanların arasında küçük yaşta kız çocuklarının aileleri, dolandırılanlar, örgütten ayrıldığı için iftira ve şantaja uğrayanların yer aldığı ileri sürülüyor.


1990'lı yılların ortalarında ilk kez tanıtır hale gelen Adnan Oktar, tarikatına aldığı genç ve güzel kızlarla dikkat çekiyor. Sahibi olduğu A9 TV'deki açıklamalarıyla tepki çeken Oktar, gerçekte nasıl biri?

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Adnan Oktar kimdir? Özellikle İsrail ile yakın ilişki içinde olduğu saptanan ve büyük tepki toplayan Adnan Oktar'ın gerçek yaşı kaçtır ve memleketi neredir? İşte Adnan Oktar'ın biyografisi ve hayatı...

Çanakkale Şehitlerini Anma Programı New York'ta Gerçekleştirildi Çanakkale Şehitlerini Anma Programı New York'ta Gerçekleştirildi

ADNAN OKTAR KİMDİR?

1956 senesinin Şubat ayında dünyaya gelen Adnan Oktar Ankara'da doğmuştur. Babasını küçük yaşlarda kaybetmiştir. İlkokul ve Ortaokul eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari Bölümü'nde eğitim almaya başlamış bir süre sonra okuldan ayrılmıştır.

Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih Bölümü'ne giriş yapan Adnan Oktar bu okuluda yarım bırakmıştır. Mahlası Harun Yahya'dır. Bu isim ile kitaplar yazan ve hazırlayan Adnan Oktar'a göre evrim doğrudan nazizm, materyalizm, Budizm ve Komunizm bağlantılı şeytani bir öğretidir.