Afili Aşk 13.Bölüm izle. Afili Aşk 13. son bölüm tek parça halinde 11 Eylül Çarşamba akşamında Kanal D'de. Afili Aşk 13.Bölüm full izle!

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk'in oynadığı Afili Aşk dizisi 13. bölümünü 11 Eylül 2019 Çarşamba akşamında saat 20.00'da Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz. Afili Aşk son bölümünde; Muammer Hoca'nın beklenmedik hamlesi ortalığı karıştırmaya yetmiştir. Kerem ise yolunda gitmeyen bir şeylerin farkına vararak olaya hemen el atmak durumunda kalır.

İlk iş olarak da onların beraberce ders çalıştığı odanın kamera görüntülerini inceler. Ve sonunda soluğu da Muammer Hoca'nın odasında alır.

AFİLİ AŞK 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Modamu heyecanla büyük bir şirket ortaklığına imza atmak için hazırlanır. Ancak Kerem'in gözaltına alınması bütün hayalleri yıkar. Muhsin'in Kerem'e olan güvensizliği bu olayla birlikte aralarında büyük bir tartışmaya sebep olur. Kerem'in her şeyi bırakıp, evi terk etmesiyle işler daha da karıştıracaktır.

Afili Aşk 13.Bölüm izle

Kerem kendi ayaklarının üzerinde durayım derken kendini Özkayalı'ların evinde bulur. Ayşe, Kerem rüzgarıyla oradan oraya savrulurken Kerem'e doğru yönü gösterebilecek mi? Sahte evliliği öğrenen Muammer'in eve beklenmedik ziyareti ise Kerem ve Ayşe'yi sırlarının ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya bırakır.

AFİLİ AŞK 13. SON BÖLÜM İZLE