Afili Aşk 13. bölüm Kanal D canlı izle! Afili Aşk 13. son bölüm full tek parça izle linki Kanal D'de. Afili Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Afili Aşk son bölümünde; Muammer Hoca'nın hamlesi Ayşe'nin hayatını alt üst eder ve sonrasında Kerem soluğu hemen Muammer Hoca'nın yanında alır. Kerem bununla da yetinmeyerek bir şeylerin ters gittiğini anlar ve ikisinin ders çalıştığı odanın kamer görüntülerini inceler.

AFİLİ AŞK 13. BÖLÜM ÖZETİ

Modamu heyecanla büyük bir şirket ortaklığına imza atmak için hazırlanır. Ancak Kerem'in gözaltına alınması bütün hayalleri yıkar. Muhsin'in Kerem'e olan güvensizliği bu olayla birlikte aralarında büyük bir tartışmaya sebep olur. Kerem'in her şeyi bırakıp, evi terk etmesiyle işler daha da karıştıracaktır.

Kerem kendi ayaklarının üzerinde durayım derken kendini Özkayalı'ların evinde bulur. Ayşe, Kerem rüzgarıyla oradan oraya savrulurken Kerem'e doğru yönü gösterebilecek mi? Sahte evliliği öğrenen Muammer'in eve beklenmedik ziyareti ise Kerem ve Ayşe'yi sırlarının ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya bırakır.

AFİLİ AŞK 13. SON BÖLÜM İZLE

AFİLİ AŞK 14. BÖLÜM FRAGMANI