Afili Aşk 14.bölüm ile yayında. Afili Aşk 14.bölüm full izle tek parça linki 18 Eylül 2019 tarihinde Kanal D'de. Afili Aşk 14. son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk ve Altan Erkekli'nin oynadığı Afili Aşk dizisi 14. bölümü ile 18 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'dan itibaren Kanal D ekranlarında. Afili Aşk son bölümünde; Muammer ile Ceyda birlik olmaya karar verirler. Ceyda'dan öğrendikleri sonrasında Kerem ile Ayşe'yi hedef haline getiren Muammer yeniden ortalığı karıştırır. Muammer sonunda Kerem'in kapısına kadar dayanırken evliliğin gerçek olmadığını söyler. Bu konuşmalara Muhsin Bey de kulak verir.

AFİLİ AŞK 14.BÖLÜM ÖZETİ

Muhsin'in yorgun kalbi, Kerem ve Ayşe'nin sahte evliliklerini duymaya dayanamaz. Muhsin'in kalp krizi tüm ailede korku yaratır. Kerem ve Ayşe olayın üzüntüsü ve pişmanlığını yaşar. Muhsin uyandığında ise büyük korkulu bir bekleyiş başlar. Kerem ve Ayşe bunun hesabını Muhsin'e nasıl verecektir?

Tarkan, Yeni Albümle Sevenlerini Heyecanlandırıyor Tarkan, Yeni Albümle Sevenlerini Heyecanlandırıyor

Afili Aşk 14.bölüm izle

Oynadıkları oyunun sonuçlarıyla yüzleşebilecekler midir? Modamu'da ise dengeler değişmeye başlar. Yeni ortaklar şirkete güzel ve disiplinli bir denetmen yollarlar. Kerem'le yan yana çalışacak olan kadın hem şirkette hem de Kerem ve Ayşe arasında krizlere sebep olacaktır.

AFİLİ AŞK 14.BÖLÜM İZLE