24. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında düzenlenen etkinlikte sahne alan genç şarkıcı Aleyna Tilki, konseri yarım bırakarak sahneden indi.

Saat 21:00 sularında sahneye çıkan genç şarkıcı Aleyna Tilki, 'Cevapsız çınlama' isimli şarkısı ile açılış yaptı. Sonrasında ise sahneye yabancı maddeler atılmaya başlandı. Bu kargaşa sırasında güvenlik bariyerlerini aşan yüzlerce kişi bir an da sahneye doğru koşmaya başladı. Güvenlik görevlileri duruma müdahale etti ancak yeterince güvenlik bulunmamasından dolayı herkesi engellemeye yetemediler.

Bu sırada sahnenin ışıkları kapatıldı ve Aleyna Tilki sahneden indirildi. Sahneden indirilen Aleyna Tilki, bir daha sahneye dönmeyerek konseri yarım bırakmış oldu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Aleyna Tilki; 'Taş, yumurta, portakal falan yoktu. Çiçek atıldığı doğru, sahneyi terk ettiğim ise yanlış. Güvenlik gerekçesiyle büyük bir nezaketle sahneden indirildim. Tek üzüntüm daha fazla şarkı söyleyememek oldu. Seni seviyorum Adana. İlginize ise minnettarım. İlk fırsatta görüşmek üzere.' Mesajını paylaştı.

Konuyla ilgili bir açıklama da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'den geldi. Twitter hesabından açıklama Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü; 'Aleyna Tilki Konserimiz Adanalı hayranlarının genç sanatçıya yoğun ilgisinden ötürü, 30.000 kişilik alana, 70.000 kişi gelmesinden dolayı yaşanan izdiham sebebiyle yarıda kalmıştır. Ülkemizin değeri, genç kuşağımızın müzik temsilcisi olan kıymetli sanatçımız Aleyna Tilki önümüzdeki yıl 100.000 kişilik alanımıza davet edilecek konserimiz tekrarlanacaktır' dedi.