Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasındaki başkanlık yarışı sona erdi. Aylardır süren rekabet, önceki gün başlayan dian kurulunda karşılıklı sert atışmalara sahne olmuştu. Bugün gerçekleşen başkanlık seçiminde 21 bine yakın oyun yüzde 75'ini alan Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu.

Sarı-lacivertlilerin büyük ilgi gösterdiği seçimde tam 20 bin 736 oy kullanıldı. Seçimin yapıldığı Ülker Stadyumu'nun içini ve dışını dolduran Ali Koç destekçileri başkan adaylarını gün boyu destekledi. Sandığa atılan 20 bin 736 oyun 16 bin 90'ını alan Ali Koç, 20 yıllık Aziz Yıldırım dönemini bitirdi.

Aziz Yıldırım ve ekibi sandıkta adeta hezimete uğrarken 4 bin 646 oyda kaldı.

AZİZ YILDIRIM SONUÇLARI BEKLEMEDİ

LaLiga'da Arda Güler Etkisi ve Yenilikler LaLiga'da Arda Güler Etkisi ve Yenilikler

Ali Koç'un Aziz Yıldırım'a büyük fark atmasının ardından Aziz Yıldırım duygusal anlar yaşadı. Yıldırım, stadı terk etti.

ALİ KOÇ, ZAFER KONUŞMASINDA AZİZ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR ETTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, zafer konuşmasında rakibi Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.

Koç, şunları söyledi:

"Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı ben burada olmazdım, Semih Özsoy burada olmazdı, o olmasaydı bizim salonum da olmazdı, Başkanımız Aziz Yıldırım olmasaydı amatör branşlar bu kadar gelişmezdi, başarılı olmazdı. Başkanımız Aziz Yıldırım, efsane başkan olmayı fazlasıyla hak etmiştir. En çok da 3 Temmuz sürecinde kahramanca en önde olmuştur, 12 Mayıs da burada olmuştur, dimdik durmuştur. Hem o, hem camiamız dimdir durdu, yorulduk ama yorulmaya hakkımız yok, hepimiz dimdik duracağız, sanki 4 Temmuz'daymışız gibi.

"FENERBAHÇE İLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ"

Fenerbahçe ile kimse başa çıkamaz. Uzun bir süreç bizi bekliyor, kabul ettiği takdirde bu mücadelede Aziz Yıldırım da yanımızda olacaktır, kabul etmemesi için hiçbir neden yok. Ama Allah korusun, yargıdan istenmeyen bir sonuç çıkarsa yine onun yolunda yürümeye devam edeceğiz, onun yolu bize ışık olmaya devam edecek."