Eda Erol sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden yaptığı açıklama ile Alişan ile ayrıldıklarını duyurdu. Eda Erol İnstagram hesabından yaptığı açıklama da 'Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık… her şey için çok teşekkür ederim.' dedi.

BİHTER EROL VE ESRA EROL YALANLAMIŞTI AMA…

Bu mesajın ardından Eda Erol'un kardeşleri Bihter Erol ve Esra Erol ayrılığı yalanlayarak, Eda Erol'un instagram hesabının çalındığını iddia etmişlerdi.

ALİŞAN AYRILIĞI DOĞRULADI

Bihter Erol ve Esra Erol'un açıklamaların güvenerek Eda Erol'un gerçekten instagram hesabının çalındığını düşünen vatandaşlar, Alişan'ın açıklamalarıyla hayal kırıklığına uğradı. Çünkü Alişan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Eda Erol ile nişan attıklarını doğruladı.

Eda Erol ile ayrıldıklarının doğrulayan Alişan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi:

Eğlence Dünyasının Yenilikleri, En İyi Film ve Dizi Tavsiyeleri Eğlence Dünyasının Yenilikleri, En İyi Film ve Dizi Tavsiyeleri

"Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Malesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarfettiler sağolsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz.Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs yada karşılıklı iddalar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimiz üzmektedir.Biz onları zaten üzdük. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesinizi istiyorum."