Sunucu ve oyuncu Alp Kırşan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf, hayranların korkmasına sebep oldu.

ALP KIRŞAN AV TUTKUNU

Denizde avlanmaya olan merakı herkes tarafından bilinen Alp Kırşan, denizde av sezonunun açılması ile birlikte avlanmaya çıktı. Denizde avlanırken bir talihsizlik yaşayan oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçileri gerçeği anlayana kadar büyük korku yaşadı.

Paylaşılan fotoğrafta Alp Kırşan'ın gözüne zarar gelmiş gibi görünüyor, hatta yüzünde ve gözünde kan gibi görünen bir şeylerin olduğu görülüyor. Bu fotoğrafı gören takipçileri paniğe kapılarak Alp Kırşan'ın gözüne zarar geldiğini düşünerek korku yaşadılar.

GERÇEK ÖYLE DEĞİLMİŞ

Fotoğrafta son derece korkutucu görünen gözünü ve buna yol açan kalamarı elinde tutan Alp Kırşan, bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak altına 'Ben kalamarin suratima s… severim' notunu yazdı.

Yani av sırasında Alp Kırşan'ın gözüne zarar gelmemiş, avlamaya çalıştığı kalamar, Alp Kırşan'ın yüzüne pisletmiş. Tabi bu durumu bazı takipçileri ilk bakışta anlayamamış ve büyük korku ve panik yaşamış.

Alp Kırşan'a her hangi bir zarar gelmediğini anlayan takipçileri rahat bir nefes almış.

ALP KIRŞAN YİNE TV 8 EKRANLARINDA OLACAK

Alp Kırşan'ın bu sezon da yine TV 8 ekranlarında olması bekleniyor. Alp Kırşan'ın her sene olduğu gibi, Acun Ilıcalı'nın olmadığı zamanlarda Survivor'ın sunuculuğunu yapması ve Yetenek Sizsiniz Türkiye programında da arka tarafta yarışmacılar ile röportajlar yapması bekleniyor.