1996 Best Model of Türkiye birincisi Güzide Duran, iş insanı Adnan Aksoy ile yaşadığı çekişmeli boşanma sürecinin yanı sıra, Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman ile olan ilişkisiyle gündeme geldi. Duran, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile bu yeni aşkını duyurdu ve dikkatleri üzerine çekti.
16 Yıllık Evlilik ve Boşanma Süreci
Güzide Duran, 2008 yılında Adnan Aksoy ile dünyaevine girmiş ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olmuştur. Fakat, çiftin 16 yıllık evliliği geçtiğimiz aylarda sona erme kararı aldı. Duran ve Aksoy, karşılıklı olarak boşanma davası açarak, 'zina', 'hayata kast' ve 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' gibi maddelerle birbirlerine dava açmışlardır. Bu süreç, her iki taraf için de oldukça zorlayıcı olmuştur.
Fikret Orman ile Yeni Bir İlişki
Boşanma sürecinin ardından Güzide Duran'ın Fikret Orman ile ilişkiye başladığı iddiaları gündeme geldi. Daha önce Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile anıldığı dönemde, "Hayatımda kimse yok," şeklinde açıklamalarda bulunan Duran, Orman ile yaşadığı ilişkiyi sosyal medya üzerinden duyurdu. Duran, Fikret Orman'dan boşanma sürecinden önce bir evlilik teklifi aldığı ve bu teklife olumlu yanıt verdiği iddialarıyla ilgili de dikkat çekti.
Sosyal Medya Paylaşımlarıyla İlişkiyi Duyurdu
Güzide Duran, geçtiğimiz haftalarda Fikret Orman ile birlikte olduğu bir fotoğrafı, siyah ve beyaz kalp emojileri ile paylaştı. Fotoğrafta Orman'ın yüzünü göstermemesi, takipçilerinin dikkatini çekti. Ayrıca, Duran'ın Avrupa tatilinde çektiği bir başka fotoğraf ile birlikte el ele tutuşarak paylaştığı görüntü, "İyi ki" notuyla birlikte takipçileriyle paylaşıldı. Bu paylaşımlar, Duran'ın yeni ilişkisinin samimiyetini yansıtmaktadır.
Boşanma Sürecinin Zorlukları
Güzide Duran, konuk olduğu bir programda boşanma sürecinde yaşadığı zorlukları anlattı. Çocuklarıyla ilgili duyduğu özlem ve boşanmanın getirdiği duygusal yük, Duran'ı zaman zaman gözyaşlarına boğdu. Duran, "Karar vermek çok zordu. İki çocuğum var, kendimden önce onları düşünmem gerekiyordu," diyerek sürecin zorluğuna vurgu yaptı. Boşanma sürecinin ardından kendini bulma çabasıyla ilgili, "Kendim iyi olursam onlara daha iyi olurum diye düşündüm," ifadelerini kullandı.
Oğlunun doğum gününde yaşadığı duygusal anları paylaşan Duran, "Son birkaç gündür çok ağladım. Daha çok vakit geçirmek istiyorsun, o yüzden duygusalım," şeklinde konuştu. Duran, gelecekte hayallerini gerçekleştireceğine ve her şeyin güzel olacağına inandığını belirtti.