Gece kulübünde Berkay Şahin'in çıkan kavgada burnunu kırdığı iddia edilen Arda Turan'a hapis cezası verildi. 2 yıl hapis cezası alan Arda Turan'ın ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından hüküm giyecek.

Başakşehirli oyuncu Arda Turan, geçtiğimiz sene 9 Ekim tarihinde bir eğlence mekanında şarkıcı Berkay Şahin ile kavga etmiş çıkan kaos ortamında ünlü şarkıcının burnu kırılmıştı. Yaşanan olay sonrası mahkemelik olan Turan ve Şahin'in davası bugün sonuçlandı. Arda Turan cinsel taciz suçundan beraat ederken kasten yaralama ve ruhsatsız silah taşıma suçundan ise ceza aldı.

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık-müşteki Berkay Şahin ve avukatı katıldı. Sanık-müşteki Arda Turan'ın gelmediği duruşmada avukatı hazır bulundu.

Mahkeme, sanık Arda Turan'ın ise cinsel taciz suçundan beraatine, ruhsatsız silah taşımaktan 10 ay, korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmekten 10 ay ve kasten yaralama suçundan ise 1 yıl 15 gün olmak üzere toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Sanık Turan'ın daha önce kasıtlı bir suçtan mahkum olmamasını dikkate alan mahkeme, verilen cezaların ayrı ayrı hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasını da kararlaştırdı.