Başakşehirli futbolcu Arda Turan ile popçu Berkay arasında yaşanan kavganın yankıları sürüyor. Ünlü futbolcu Teve2'de yayınlanan 2'inci Sayfa programına canlı yayında bağlanarak kendini savundu. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği iddialarını kesin olarak yalanlayan Arda, Berkay'a da 'ensesinden tuttuğu için' kafa attığını söyledi.

Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili taraflardan farklı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den gelen taciz iddialarına Arda Turan canlı yayında yanıt verdi. Olayın yaşandığı gece Özlem Ada Şahin'in de orada olduğunu doğrulayan Arda, "Hanımefendiyle hiçbir sohbetim olmadı." dedi.

OLAYI ERTESİ GÜN ÖĞRENDİM

Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin geçen gece Emirgan'daki bir gece kulübünde yaşanan olayla ilgili konuşmuş, mekanda arkadaşlarıyla eğlenen Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın, kendisinin koluna dokunarak, 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dediğini söylemişti.

Turan'a 'Ne diyorsun kendine gel' diye seslendiğini aktaran Şahin, bunu eşi Berkay'ın duyması üzerine Turan'ın kulağına eğilip, 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız'dediğini aktarmıştı. Bundan sonra Turan'ın Berkay'a saldırdığı öne sürülmüştü.

Bugün Teve2'deki '2'nci Sayfa' programına konuşan futbolcu, Berkay'ın eşiyle arasında hiçbir sohbetin olmadığını öne sürdü.

Turan yaşananları şöyle özetledi: 'O hanımefendi ve arkadaşları yan masamızda eğleniyordu. 1 saat sonra mekana Berkay geldi. Benim yanıma gelip 'Kaptan seninle yarın görüşelim mi' dedi. 'Tamam Berkay, konuşalım' dedim. Önce şakalaşıyor sandım. Sonra gelip ensemden tutunca sinirlendim. Sonra 'sana ne oluyor' dedim, kafayı koydum.

O ana kadar neden kavga ettiğimizi bile bilmiyordum. Olayın detaylarını Aslıhan'dan öğrendim. Onu da Özlem aramış. Duyduklarım karşısında şoke oldum.'

HASTANEYE GİDEREK BENİ VUR DEMİŞTİ

Nurgül Yeşilçay'ın Zayıflama Sırları Nurgül Yeşilçay'ın Zayıflama Sırları

Turan'ın saldırısından sonra hastaneye kaldırılan şarkıcı Berkay için ameliyat kararı alınmıştı.

Berkay'ın eşi Şahin, Arda Turan'ın eşi Doğan'ı arayarak yaşananları anlattığını, bunun ardından Turan'ın yanına silah alarak, hastaneye Berkay'ın yanına gittiğini ve burada, 'Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim' dediğini öne sürmüştü.

Başakşehirli futbolcu ise şunları söyledi: 'Hastaneye silahla gittim. Berkay'a 'Ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık' dedim. Hastanede 'Bir yanlış anlaşılma olmuş' dedik. Eşiyle ve Berkay ile sarılarak, helalleşerek ayrıldık. Sabah uyandığımda Berkay ve eşinin bu açıklamalarını okudum.'