Lezzetli Yolculuk, Yemek Eleştirmeninin Maceraları Lezzetli Yolculuk, Yemek Eleştirmeninin Maceraları

Ünlü futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında Emirgan'da çıkan kavga günlerdir konuşuluyor. Berkay'ın eşini taciz ettiği iddia edilen Arda Turan'ın Berkay'ın bulunduğu hastaneye silahla gittiğinin anlaşılmasının ardından tecrübeli futbolcu emniyete çağırılarak ifade verdi.

Sosyal medyada hakkında ağır eleştiriler yapılan Arda Turan, hakkında yapılan sert yorumlara yine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ünlü isimlerin de yoğun şekilde eleştirdiği Arda, İnstagram hesabından yaptığı açıklamada öfke sorununun olduğunu kabul ederek yaşananlar dolayısıyla üzgün olduğunu belirtti.

"HELALLİK İSTEYECEĞİM"

Medipol Başakşehirli Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında bir gece kulübünde yaşanan ve devamında özel bir hastanede devam eden ve son olarak emniyette ifade veren Arda Turan'dan yeni bir açıklama geldi. Açıklamasında aşırı tepki verdiğini ve sonrasında Berkay'a üzüntüsünü dile getirdiğini belirten Arda Turan, "Ben profesyonel bir sporcuyum ve öfkemi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayım. Bunu hem sahada hem özel hayatımda yapabilmeliyim" ifadelerini kullandı.

Kulübüyle ilgili olarak da konuşan tecrübeli futbolcu "Yarın bir açıklama daha yapıp; kulübümden, takım arkadaşlarımdan ve başkanımdan da ayrıca helallik isteyeceğim" dedi.