Arka Sokaklar 14. sezon için geri başladı. Arka Sokaklar 522. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 14. sezon ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar Mesut komiser Şevket Çoruh öldü mü?

Arka Sokaklar dizisi 14. yeni sezon bölümleri ile Kanal D ekranlarında başlıyor. Şimdi herkesin aklındaki tek soru ise Mesut komiser'in (Şevket Çoruh) ölüp ölmediği. Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı?

ARKA SOKAKLAR 14. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Arka Sokaklar dizisi 14. sezon 522. bölümü ile 13 Eylül 2019 Cuma akşamında saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.

Mesut'un düştüğü durum öncelikle Selin'in, sonrasında ekibin içini acıtıyor! Geçtiğimiz sezonun finalinde Volkan'ın şehit düşmesi ve Mesut'un vurulması ekibi yıkmıştı. Yeni sezon bu acıların içinde başlıyor. Mesut vurulduktan sonra ameliyata alınıyor. Ameliyat sonrası bacakları ile ilgili yaşanan sıkıntıdan dolayı sevdiği meslekten uzak kalıyor. Bu durumu kaldıramayan Mesut içine kapanıyor ve Selin ile ekipten uzak bir yaşamın içine giriyor. Selin'in eli ayağını bağlayan bu durumu ekibi de çaresiz bırakıyor.

Serkan Aslan'dan Ünlülerle Yeni Proje! Yakında... Serkan Aslan'dan Ünlülerle Yeni Proje! Yakında...

Mesut, Salih ile karşı karşıya geliyor! Vurulduktan sonra bacaklarından problem yaşayan Mesut'un sinirleri daha da bozuluyor. Selin'e karşı olan davranışları da bu durumdan etkileniyor.

Arka Sokaklar 14. sezon

ARKA SOKAKLAR MESUT KOMİSER ŞEVKET ÇORUH ÖLDÜ MÜ?

Mesut yoğun bakıma alınır. Ekip Mesut'un eskisi gibi yürüyemeyeceğini öğrenmiştir. Mesut'ta kendine geldiği zaman bacağındaki hissizliği fark eder ve büyük bir yıkım yaşar. Selin de perişan haldedir.

Salih'in eski eşi Seray uyuşturucu almak için torbacıya gittiği sırada yakalanır ve sorguya alınır. Torbacı Adem, Salih'le ilgili bilgi verir. Ekip Mesut'u bu duruma sokan adamı bulmak ve cezasını vermek için her şeyi yapmaya hazırdır. Hüsnü faytoncu kılığında, Büyükada'da Salih'in peşine düşer. Metin Asiye'yle beraber Almanya'ya yerleşmeye karar verir. Çoban ailesi bu duruma çok üzülür.

Mesut'un mesleğine devam etmesi artık çok zordur. Rıza Baba, Mesut'u çalışıp kendini işe yarar hissetmesi, toparlanmasına yardımcı olması amacıyla bir çay bahçesine götürür. Buranın işletmesini Mesut yapacaktır. Mekanın adı da 'Gazinin Yeri' konur. Mesut yeni mesleğiyle hayata tutunmaya çalışır. Ancak Selin'i kendinden uzak tutmak ister. Selin ise bu duruma çok kırılmaktadır.