Fenerbahçe'nin başına ikinci defa teknik direktör olarak geçen Aykut Kocaman, beklenen performansı gösteremedi. Henüz 4 hafta önce başlayan ligde, oynadığı 4 maçın ardından ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de teknik direktör değişikliğine gidilebilir.

Büyük beklentiler ile sezona başlayan Fenerbahçe'de 8 maçta sadece 2 galibiyet elde edildi. Avrupa Kupasından da elenen Fenerbahçe takımında gözler Aykut Kocaman'a çevrildi.

Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe kulübü yönetimi, kötü performans sebebiyle şu ana kadar Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a net bir tepki göstermediler. Ancak kulislerde konuşulanlara göre Aykut Kocaman'ın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'da ve Fenerbahçe yönetiminde kredisi oldukça düştü.

Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe kulübü yönetimi Aykut Hocaya Alanya ve Beşiktaş takımları ile oynayacaklar lig maçı için son şansını verdiği iddia ediliyor. Eğer ki, Fenerbahçe futbol takımı, Alanya ve Beşiktaş ile oynayacakları maçlardan kötü sonuç alınması halinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile yollarını ayıracağı konuşuluyor.

Hatta Fenerbahçe futbol takımı teknik direktörü Aykut Kocaman'ın da Alanya ve Beşiktaş maçlarında kötü sonuç alınması halinde radikal bir karar alarak, Fenerbahçe futbol takımı Teknik Direktörlüğünden istifa edeceği iddia ediliyor.

Trabzon maçının ardından "Akıl sağlığımı kaybetmeden durumu düzelteceğiz" diyen Kocaman, Başakşehir maçından sonra da "Hayatta hissedersin ya, 'Olmuyor yani bir şeyler' dersin" ifadeleriyle sabrının tükendiğinin sinyalini vermişti.