Ünlü Şarkıcı Halil Sezai Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi'nde düzenlenen 18'inci Kültür, Sanat ve Bağbozumu Festivali kapsamında konseri vardı. Konser öncesi babasının vefat ettiği haberini alan Halil Sezai, morali çok bozuk olmasına rağmen konseri iptal etmeyerek sahnedeki yerini aldı.

MORALİ BOZUK OLAN HALİL SEZAİ ŞARKILARINI SÖYLEDİ

Çok üzgün olduğu her halinden belli olan ünlü sanatçı Halil Sezai, sahneye çıkarak konserini verdi. Konser boyunca hiç konuşmayan Halil Sezai, üzgün ve morali bozuk bir şekilde şarkılarını söyledi.

SAHNEDE GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Sahnede şarkı söylerken zaman zaman ağladığı göze çarpan ünlü sanatçı Halil Sezai, moralinin bozuk olduğunu saklayamadı.

Özellikle 'Benim sadık yarim kara topraktır' türküsünü söylerken göz yaşlarına hakim olamayan Halil Sezai'ye, yakınlarının sahneye çıkıp ona sarılarak moral verdiği görüldü.

BABASI KOAH HASTASIYDI

Babasının KOAH hastası olduğu, bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi. KOAH hastası olan babası Halil Sezai sahneye çıkmadan kısa bir süre önce vefat etti.

KONSER 1 SAAT 15 DAKİKA SÜRDÜ

Bozcaada Kültür, Sanat ve Bağbozumu Festivali'nin üçüncü ve son gününde, Cumhuriyet Meydanı'nda, dün saat 21.30'da, Halil Sezai konseri gerçekleşti. Halil Sezai'nin konseri yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANI DA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Konser sonunda Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Halil Sezai'ye başsağlığı dileklerini iletti. Ünlü şarkısı Halil Sezai, adadan ayrıldı. Halil Sezai'nin babasının Salı günü Eskişehir'de toprağa verileceği öğrenildi.