Tv 8 ekranlarında yayınlanan işte benim stilim yarışmasının aykırı isimlerinden Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler dizi de rol alacaklar.

DİZİ TV 8'DE YAYINLANACAK

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'in yarışma programı olan işte benim stilim yarışması ile isimlerini duyuran Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, yine TV 8'de yeni başlayacak bir dizide birlikte rol alacaklar.

MURAT BOZ VE ESER YENERLER İLE YAKALANMIŞLARDI

Eğlence Dünyasının Yenilikleri, En İyi Film ve Dizi Tavsiyeleri Eğlence Dünyasının Yenilikleri, En İyi Film ve Dizi Tavsiyeleri

Şarkıcı ve Oyuncu olan Murat Boz ve tiyatrocu / komedyen olan Eser Yenerler ile birlikte Eser Yenerler'in evinde kaçamak parti yaparken yakalanan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, magazin gündemini uzun süre meşgul etmişlerdi. Bu yaşananların ardından uzun süredir ortalarda görünmüyorlardı.

Uzun süren sessizlik sonunda bozuldu. Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, kısa bir zaman sonra TV 8 ekranlarına geri dönüyorlar. Ancak bu sefer yarışma programı ile değil, bir dizide rol alarak ekranda olacaklar.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8 ekranlarında yayınlanacak dizinin hangi dizi olduğu ve dizide başka hangi isimlerin rol alacağı henüz açıklanmadı.

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin nasıl bir oyunculuk performansı gösterecekleri ise merak konusu…

Çünkü Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin TV 8 'de yayınlanan İşte Benim Stilim isimli yarışma programında yapmacık tavırları eleştiriliyordu. Hatta Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin İşte Benim Stilim yarışmasında dikkat çekebilmek için rol yaptıkları bile söylenenler arasındaydı.