Bahçelievler Kocasinan Mahallesi sakinleri su baskınlarından dolayı yetkililerden yardım istiyor. Semt pazarının kurulduğu alan yağmur suları nedeniyle göle dönerken alışveriş için gelen vatandaşlar ve pazar esnafı zor anlar yaşadı. Yağmur sularının oluşturduğu gölde alışveriş yapmak zorunda kalan vatandaşlar belediyeden yardım istedi.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Bahçelievler Kocasinan Mahallesi'ndeki semt pazarını su bastı. Pazarda yürümek neredeyse imkansız hale gelirken, esnaf ve vatandaşlar gerekli önlemlerin alınmadığı gerekçesiyle belediyeden şikayetçi oldu.

YAĞMURU SULARI NEDENİYLE VATANDAŞ PAZARA GELMEDİ

Binbir güçlükle tezgahını pazara kuran esnaf ise Belediye'ye tepkili. Daha önce de benzer şekilde pazar alanını su bastığını belirten esnaf, "Sürekli böyle başkana sesleniyorum işgal ödüyoruz yer kirası veriyoruz şu hale bakın, bir tane müşteri gelmedi daha siftahım yok. Müşteri geliyor alamıyorum diyerek gidiyor. İlgilenen yok zabıta yok ama bunu görmüyor dedi.

Aydın Dinçer isimli bir vatandaş ise her yağmurdan sonra pazarın bu hale geldiğini belirterek, 'Yağmur yağdığı zaman burası göl oluyor çocuklar ve yaşlılar burada perişan durumda. Ayaklarımız su içerisinde buradan iki defa zor geçtim. Kime yol vereceğimi şaşırıyorum milletin pazar arabaları var geçemiyor buradan' diye konuştu