Bakırköy İstanbul Caddesi'nde aracını kalabalığın üzerine sürerek dehşet saçan sürücü polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Adının Görkem Sertaç Göçmen olduğu öğrenilen şehir magandasının annesinin hakim babasının savcı olduğu ortaya çıktı.

Önceki gün Bakırköy'de bir AVM'nin önünde yaşanan olay şu şekilde gelişmişti. Görkem Sertaç Göçmen isimli şahıs bir kadını darp ettiği için çevre sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı. Kadın darp ettiği için kendisine tepki gösteren çevre sakinlerine sinirlenen Göçmen, aracını kalabalığın üzerine sürerek çok sayıda kişinin yaralanmasına yol açmıştı.

Çevrede dehşet saçtıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalanan Görkem Sertaç Göçmen, vatandaşlar tarafından linç edilmek istenmiş ve yine polis ekipleri tarafından kurtarılmıştı.

POMPALI TÜFEKLE SALDIRDI SERBEST BIRAKILDI

Cumhuriyet Savcısı Alpay Göçmen ile hakim Aynur Gökmen'İn çocukları olan Görken Sertaç Göçmen Eylül 2017'de Ataköy'deki hakim savcı lojmanlarının önündeki bahçede tartıştığı 2 kişiye pompalı tüfekle ateş açarak yaralanmalarına sebep olmuştu. Adliyeye çıkartılan Göçmen tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Bu olaydan sonra Bakırköy Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Alpay Göçmen ile Gaziosmanpaşa Adliyesi'nde hakim olan AynurGöçmen'İn görev yerleri Ekim 2017'de çıkartılan HSK kararnamesi ile değiştirilmiş Uşak Adliyesi'ne atanmışlardı.