Memleketi Hatay'dan HDP Milletvekili seçilen oyuncu Barış Atay, milletvekili yemini etmek için meclis kürsüsüne gelirken kısa süreli gerginlik yaşandı. Siyah takım elbisesiyle dikkat çeken oyuncu Atay, yemin etmek için kürsüye yürüdüğü sırada Meclis'te bulunan bir kişi tarafından önce yuhalandı ardından protesto edildi.

Sosyal medyada yaptığı muhalif paylaşımları hedeniyle çoğu zaman hükümete yakın kesimlerin yoğun şekilde eleştirdiği oyuncu Barış Atay, memleketi Hatay'dan milletvekili olarak Meclis'e girdi. Bugün düzenlenen yemin töreninde hazır bulunan Atay, kürsüye yöneldiği sırada bir grup tarafından protesto edildi. İYİ Partili Durmuş Yılmaz'ın yönettiği yemin töreninde protesto sesleri kısa süreli gerginliğe neden olurken, Durmuş Yılmaz güvenlik görevlilerine çağrıda bulundu.

Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli Açıldı Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli Açıldı

ÖNCE YUHALANDI ARDINDAN PROTESTO EDİLDİ

HDP'den Hatay milletvekili seçilen oyuncu Barış Atay, yemin etmesi için anons edilince TBMM Genel Kurul salonu bir anda karıştı. Yemin törenini izleyen bir kişi, önce Atay'ı yuhaladı. Ardından da kalabalık bir grup kürsüye doğru giden Atay'ı protesto etti

MECLİS BAŞKANI: GÜVENLİK GÖREVLİLERİ GÖREVİNİ YAPSIN

En yaşlı üye sıfatıyla Meclis'e başkanlık yapan Durmuş Yılmaz, protestoların ardınadn güvenlik görevlilerine talimat vererek "Güvenlik görevlisi arkadaşlarım, lütfen görevinizi yapın" dedi ve protestocuların dışarı çıkarılmasını istedi.

Daha sonra tepki gösteren kişi TBMM genel kurul salonundan dışarı çıkarıldı. Atay, daha sonra yemin ederek görevine başladı.