Benim Tatlı Yalanım 12. bölüm izle! Benim Tatlı Yalanım 12. son bölüm full izle tek parça linki ATV'de. Benim Tatlı Yalanım 12. bölüm ATV canlı izle!

Benim Tatlı Yalanım 12. bölüm ile 5 Eylül 2019 Perşembe akşamı saat 20.00'da Star TV ekranlarında. Benim Tatlı Yalanım son bölümünde; Hande'nin eline geçen koz Suna'dan kurtulması adına bir koz verir. Hande, Suna ile Nejat'ın çevirdikleri oyun için onları Şevket'e söylemekle tehdit eder. Suna'yı Nejat'ın evine giderken büyük bir sürpriz bekler. Aylin'in doğum günü için Kayra da hazırlık yapar.

BENİM TATLI YALANIM 12. BÖLÜM ÖZETİ

Tolga'yla ettiği kavga sonrası duygularına yenik düşen Nejat, hiç beklenmedik bir anda Suna'yı öper. Suna, sonunda duygularının karşılıksız olmadığından emin olmuş, bulutların üzerindedir. Ancak, Hande tehdidi varken, Nejat'la nasıl bir araya geleceğini bilememektedir.

Bu sırada Nejat, duygularıyla yüzleşmekten kaçması ikilinin arasındaki gerginliği tırmandırır. Suna, artık Nejat'a adım atan taraf olmayacağına dair kendine söz verirken, aşıkları bir araya getirmek için Burcu ve Serkan işbirliği yaparlar. Hande ise Nejat ve Suna'ya engel olamayacağını anlayınca kozunu kullanmaya karar verir.

Benim Tatlı Yalanım 12. bölüm izle

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMÜNLER NELER OLDU?

Hande'nin eline Suna'dan tamamen kurtulmak için büyük bir koz geçmiştir. Hande, Suna'yı, Nejat'la oynadıkları oyunu Şevket'e söylemekle tehdit eder. Suna, Nejat'ın evine, ayrılacağını söylemeye gittiğinde, onu bir süpriz bekliyordur. Aylin'in doğum günüdür ve Kayra hazırlık yapmıştır. Suna, Kayra'dan ve Nejat'tan ayrılamayacağını anlar. Hande de Kayra'nın binbir güçlükle kazandığı güvenini, kaybetmenin işine yaramayacağının farkına varır.

Hande, planını değiştirir. Suna'nın, Nejat'tan uzak durmasını ister. Sadece Kayra'nın annesi olarak kalabilirse, Suna'nın sırrı Hande'de güvende olacaktır. Ancak Suna'yı kıskanmaya başlayan Nejat'ın, ondan uzak durmak gibi bir niyeti yoktur. Nejat duygularının farkına varırken kendisinden hiç beklenmeyecek bir hamle yapar.

BENİM TATLI YALANIM 12. SON BÖLÜM İZLE