Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Tarkan'ı dinlemeyen gelenler içerisinde çok sayıda ünlü isim vardı. Konsere ünlü isimler adeta akın ettiler. Tarkan'ın Eşi Pınar ile Tarkan'ın annesi Neşe Tevetoğlu da konserde olanlar arasındaydı. Tarkanı canlı izleyenlerin arasında ünlü oyuıncu Bergüzar Korel ve ünlü şarkıcı İrem Derici'de vardı.

Dilan Polat yardımcısı Şule neden ayrıldı? Şule'nin işten ayrılma sebebi nedir? Dilan Polat yardımcısı Şule neden ayrıldı? Şule'nin işten ayrılma sebebi nedir?

KONSER SIRASINDA İREM DERİCİ'DEN İLGİNÇ İSTEK

Sıkı bir Tarkan hayranı olduğunu her fırsatta dile getiren ünlü şarkıcı İrem Derici, konser sırasında Tarkan'dan ilginç bir istekte bulundu. Konser sırasında terleyen Tarkan, bir havlu ile terini sildi. Bunu gören İrem Derici, Tarkan'dan terli havlusunu kendisine vermesini istedi. Bu isteği kırmayan Megastar Tarkan, terini sildiği havluyu ünlü şarkıcı İrem Derici'ye verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İrem Derici; 'Güzeller güzeli eşi Pınar Hanım'dan izin aldım da istedim havluyu. Böyle mükemmel bir gece geçirmeye hasret kalmışız! Megastar'sın ve bu kadar mütevazisin, vay arkadaş, Allah çeyreğinin çeyreği sevgiyi nasip etsin herkese!' dedi.

Konser sonrasında ilginç bir gelişme daha yaşandı. Konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İrem Derici ve Bergüzar Korel pek bilinmeyen bir bilgiyi gazeteciler ile paylaştı.

Bergüzar Korel yaptığı açıklamada; 'Biliyor musunuz, biz İrem ile akrabayız. Benim kuzenim ile onun kuzeni evli. qerqwrqw Ailelerimiz görüşüyor. Ama bunu çok az kişi biliyor' dedi.