Bir önceki akşam katıldığı etkinlik çerçevesinde Haliç Kongre Merkezi'nde sahneye çıkan Berkay önemli açıklamalarda bulundu. Berkay'ı dinlemek için gelen hayranlarına konuşma gerçekleştiren Berkay, yağmurlu havada kendisini yalnız bırakmadıkları için hayranlarına teşekkürlerini sundu.

Konser verdiği esnada hayranları ile dertleşen Berkay, bundan sonraki hayatının her gününde kızının yüzünü yere düşürecek herhangi bir şey yapmayacağına şerefi üzerine yemin ettiğini dile getirdi.

Mahkemedeki Maaş Olayı Çok Konuşulmuştu

Futbolcu Arda Turan ile karıştığı kavga sonucunda mahkemeye çıkarılmış ve mahkemede aylık maaşını beyan ederken söylediği sözler sosyal medya günlerce konuşulmuştu. Berkay duruşma esnasında, sadece şarkılara odaklanmak istediğini ifade ederek, kendisine konuşmaması gerektiğini ve şarkısını söyleyip gitmesi gerektiğini vurguladığını beyan etti.

Bu duruma gönlünün razı gelmediğinden bahseden Berkay, hayranlarına ihtiyacı olduğuna vurgu yaparak, uzun konuşmak istemediğini, herşeyin ortada olduğunu ve bu hayatta herkesten vazgeçilebileceğini, bir tek evladından vazgeçemeyeceğini sözlerine ekledi.