Berkay Şahin, Arda Turan ile yaşadığı kavganın ardından 23 yıllık yakın arkadaşı Murat Dalkılıç ile arasına mesafe koydu. Arda'nın bebeğinin doğması üzerine Arda-Aslıhan çiftini ziyarete giden Murat Dalkılıç, Berkay'ı kızdırdı. 2 Sayfa'ya konuşan Berkay, "Murat benim 23 yıllık arkadaşım! Biz ondan kimsenin arasında kalmasını istemedik, kimseye gel git demedim." dedi.

Uzun bir süre sonra dışarıda görüntülenen Berkay, kendisine Murat Dalkılıç sorulunca çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisine Murat Dalkılıç'ın 'Ben bu konunun arasında gidip gelecek adam değilim' sözlerinin hatırlatılması üzerine Berkay şunları söyledi:

berkay

MURAT'TAN HİÇBİR ŞEY RİCA ETMEDİK

Tarkan, Yeni Albümle Sevenlerini Heyecanlandırıyor Tarkan, Yeni Albümle Sevenlerini Heyecanlandırıyor

'Konuyu siz Murat'a sorun… Biz ona hiçbir şey demedik. Sadece ameliyattan sonra evimize geldi. Murat benim 23 yıllık arkadaşım! O İstanbul'a ilk geldiğinde evimde kaldı, birlikte kaldık o benim arkadaşım değil kardeşim. Onunla kırgınlığım başka! Biz ondan kimsenin arasında kalmasını istemedik, kimseye gel git demedim. Ona bu konuyla ilgili telefon bile açmadım. O kendisi zaten ifade etmiş, açıklamalarını yapmış arada kalacak bir durum mu var Allah aşkına… Saçmalıyor yani! Son olarak söylüyorum biz kimseyi arada bırakacak hareketlerde bulunmadık ve kimseden hele Murat Dalkılıç'tan hiçbir şey rica etmedik.'