Beşiktaş Çaykur Rizespor beIN SPORTS 1 canlı izle! 2019-2020 Süper Lig 3. hafta maçında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor karşı karşıya. BJK Rize şifresiz Justin TV, Jestyayın, Taraftarium canlı izle.

Süper Lig 3. haftasında Beşiktaş sahasında 31 Ağustos 2019 Cumartesi gününde Vodafone Park'ta Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig'e Sivasspor mağlubiyeti ile başlayan Beşiktaş geçen hafta sahasında Göztepe'yi 3-0 devirmişti. Kadrosundan Azubuike ve Muriqi gibi önemli isimleri kaybeden Çaykur Rizespor ise lige Gençlerbirliği ve Sivasspor galibiyetleri ile başladı.

Beşiktaş'ta Atiba, Enzo Roco, Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Dorukhan Toköz'ün sakatlıkları devam ediyor. Konuk ekipte ise geçtiğimiz hafta ağır bir sakatlık geçiren El Kabir bu mücadelede görev alamayacak.

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Victor Ruiz, Rebocho, Oğuzhan, Necip, Boyd, N'koudou, Ljajic, Güven

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Chatziisaias, Abarhoun, Morozuik, Melnjak, Attamah, Vetrih, Boldrin, De Pauw, Samudio, Oğulcan

BEŞİKTAŞ ÇAYKUR RİZESPOR CANLI İZLE

Stat: Vodafone Park
Tarih: 31 Ağustos 2019 Cumartesi
Saat: 21.45
Yayın: beIN SPORTS 1

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçını Justin TV, Jestyayın, Taraftarium gibi sitelerden şifresiz olarak canlı izleyebilirsiniz.