İngiliz temsilcisi Fulham ile görüşen Beşiktaş'ın file bekçisi Fabri, resmi sözleşmeye imzayı attı. Geçtiğimiz sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla dikkat çeken Fabri, Premier Lig ekiplerinden Fulham'a transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 43 resmi maça çıkan Fabri, kalesinde 46 gol gördü.

30 yaşındaki İspanyol eldiven Temmuz 2016'da Deportivo'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Beşiktaş'a bonservis bedeli ödenmeksizin transfer olan Fabri, Fulham'a 6 milyon euro karşılığında imza attı.

BEŞİKTAŞ: "KALPTEN TEŞEKKÜRLER FABRİCİO RAMİREZ"

Öte yandan Beşiktaş, resmi internet sitesinden açıklama yaparak Fabricio'ya teşekkür etti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "2016-17 sezonunda Futbol Takımımıza katılan ve o sezon Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu kazanmamızda pay sahibi olan, hem taraftarımızın hem de Camiamızın kalbinde adeta taht kuran Fabricio Ramirez ile yollarımız ayrıldı. Kişiliğiyle, yeteğeniyle, örnek profesyonelliği ile tüm futbolseverlerin kalplerini de kazanan Fabricio Ramirez, Beşiktaşımızda iz bırakan bir futbolcu oldu. Bu camia, bu kutsal forma için gözyaşı dökmüş evlatlarını asla unutmadı, unutmayacak. Fabricio Ramirez'e tüm emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, hizmetlerinin daima hatırlanacağını belirtiriz"