Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, forvet transferi için Vincen Aboubakar'ı yeniden gündemine aldı. Porto'da huzursuz olan yıldız oyuncu için teklif yapmaya hazırlanan siyah-beyazlı yönetimin Aboubakar'a karşılık Pepe'yi önereceği iddia edildi.

TFF, Süper Kupa Maçı için Kararını Verdi TFF, Süper Kupa Maçı için Kararını Verdi

Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde ligde ve Avrupa'da önemli işlere imza atan Kamerunlu yıldızı unutamayan yönetim bir kez daha Porto'nun kapısını çalmaya hazırlanıyor. Ara transfer döneminde Aboubakar'ı getirmek isteyen yönetim, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Pepe'yi eski takımı Porto'ya önerecek.

PORTO TARAFTARI ABOUBAKAR'A MESAFELİ

Beşiktaş'ın Porto'yu yendiği Şampiyonlar Ligi maçının ardından soyunma odasına inerek eski takım arkadaşlarıyla galibiyeti kutlayan Aboubakar, Porto taraftarının tepkisini çekmişti. Porto'dan ayrılmak isteyen genç oyuncu, teknik direktörün değişmesiyle takımda kalmıştı. Beşiktaş'a dönmek istediği bilinen Aboubakar, kulüpler anlaşırsa siyah-beyazlı formayı giymek istiyor.

LİGDE 6 MAÇ OYNADI, 4 GOL ATTI

Porto takımıyla bu sezona iyi bir başlangıç yapan Aboubakar, Tondela ile oynanan lig maçında sakatlanmış ve sahalardan 6 ay uzak kalacağı bildirilmişti. Sol diz çapraz bağları kopan ve ameliyat olan Aboubakar'ın ancak haziran ayında normal çalışmalara başlaması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar böyle bir takası gerçekleştirse bile bu sezon golcü problemi yaşamaya devam edecekler. Kamerunlu oyuncu bu sezon 6 lig maçında 4 gol atmıştı.