Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın Japon yıldızı Kagawa, rüya gibi bir başlangıca imzasını attı. Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelen siyah beyazlılarda Kagawa, oyuna girdikten sonra sadece 3 dakika içinde rakip fileleri 2 kez salladı.

Süper Lig'in 20 haftasında zorlu Antalyaspor deplasmanında rakibini 6-2 ile duman eden siyah beyazlılarda gecenin yıldız Japon Kagawa oldu. Beşiktaş taraftarları tarafından merakla beklenen Kagawa oyuna girdikten sonra bir anda bütün işler değişti. Dortmund'dan sezon sezonuna kadar kiralanan Japon yıldız, oyuna girer girmez harika bir golle süper bir başlangıç yaparak skoru 5-1'e getirdi.

Süper Başlangıç

Ljajic'in yerine oyuna giren Kagawa bu seferde 82. dakikada frikik atışında topun başına geçti. Herkesin acaba dediği bir anda Kagawa süper bir vuruşla Antalyaspor ağlarını bir kez daha havalandırarak skoru 6-1'e getirdi. Oyuna girer girmez 19 saniye sonra Antalyaspor filelerini havalandıran Kagawa, siyah beyazlı taraftarlar tarafından sosyal medyada trend haline getirildi.

Siyah beyazlı forma altında efsane bir başlangıç yapan Japon yıldız böylece geceye de damgasını vurmuş oldu.