Süper Lig'de zirve yarışının ortaklarından Beşiktaş, forvet problemini devre arasında yapacağı transferlerle çözmek istiyor. Siyah-beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Şenol Güneş, ligde istediği verimi alamadığı 4 isimle yolların ayrılmasını istiyor. Güneş'in Vagner Love, Larin, Rocco ve Adriano ile yolların ayrılması yönünde rapor verdiği iddia edildi.

Forvet pozisyonuna güçlü bir ismi transfer etmek isteyen Beşiktaş, bu mevkide oynayan Vagner Love ve Larin'den istediği verimi alamadı. Love için Santos'un devrede olduğu belirtilirken Larin'in bonservisiyle birlikte gönderilmesi planlanıyor.

ADRİANO JAPONYA'YA GİDEBİLİR

Beşiktaş Yönetimi ayrıca sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki Adriano için Japon kulübü Vissel Kobe'nin yaptığı teklifi değerlendirecek. Siyah- Beyazlı yönetimin Brezilyalı yıldızı büyük olasılıkla satarak para kazanmak istediği öğrenildi. Adriano'nun da Japonya'ya gitmek istediği ve devre arasını beklediği öne sürüldü.

Montella'dan Semih Kılıçsoy'la İlgili Açıklamalar Montella'dan Semih Kılıçsoy'la İlgili Açıklamalar

TAKIMA 2 GOLCÜ YILDIZ ALINACAK

Yönetimin 4 oyuncu dışında Quaresma'yı da cazip bir teklif gelmesi durumunda satabileceği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu oyuncuları sattıktan sonra takıma 2 golcü oyuncu almayı hedeflediği ve bunun için şimdiden çalışmalara başlandığı ortaya çıktı.