Beşiktaş'ta iki futbolcu maaşlarının Türk Lirası üzerinden ödenecek olmasını kabul etmedi. Siyah-beyazlı yönetimin önceki günlerde aldığı maaşlarda dövizden Türk Lirası'na geçiş uygulaması kararına Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup tepki gösterdi. Edinilen bilgilere göre iki futbolcu UEFA'ya gönderilecek listeye imza atmazken, Tolgay Arslan'ın Federasyon'a gittiği öğrenildi.

Türk vatandaşlığının yanında başka bir ülkeyle de bağı bulunan çifte vatandaş gurbetçiler, siyah-beyazlıların başını ağrıttı. Dövizden Türk Lirası'na geçiş konusunda kulüple sıkıntıları bulunan futbolculardan Tolgay Arslan ile Oğuzhan Özyakup da UEFA'ya gönderilen "Borçsuzluk" kağıdına imzasını koymadı. Üstelik Tolgay, bununla da yetinmeyerek, TFF nezdinde ihtarname gönderdi.

TOLGAY SERBEST KALABİLİR

TFF, Süper Kupa Maçı için Kararını Verdi TFF, Süper Kupa Maçı için Kararını Verdi

Geçmiş dönem alacaklarının 30 gün içerisinde ödenmesi için noter kanalıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran siyah-beyazlı futbolcuya, bu süre içinde ödeme yapılmadığı taktirde Tolgay bedelsiz serbest kalabilecek. Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nın 28. maddesine göre, ödeme alamayan futbolcuların 7 gün içinde fesih hakkının bulunduğu belirtiliyor.