Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, Türkiye'ye oldukça hızlı bir giriş yaptı. Daha önce sosyal medyadan Melis Ayça Değirmencioğlu'na "dm'den yürüyen" Karius'un şimdi de güzel sunucu Dilay Korkmaz ile ilgilendiği ortaya çıktı. 25 yaşındaki yakışıklı kaleci, Magazin D'nin güzel sunucusu Dilay Korkmaz'a mesaj attı.

dilay

Loris Karius'un sosyal medya maceralarına bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya fenomenleriyle başlayan çapkınlık turunun son adresinin Dilay Korkmaz olduğu öğrenildi. Katıldığı bir programda Karius hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Dilay Korkmaz, "Türkiye'ye gelidiğinde ilk bana mesaj attı." dedi.

dilay2

"ADAM BEKAR SONUÇTA"

Magazin D Cumartesi'nin sunucusu Dilay Korkmaz, Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius'un kendisine mesaj attığını söylerken "Ama ben onu ifşa etmedim. Adam bekar sonuçta ifşa olayı saçma geliyor' dedi.

karious

"Güzel sunucu canlı yayında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Loris, Türkiye'ye ilk geldiğinde bana da DM'den mesaj attı. Ama ben onu ifşa etmedim. Adam bekar sonuçta ifşa olayı saçma geliyor.