Her gün yeni bir okul servisi vakası yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde okul bahçesinde okul servisi şoförleri arasında çıkan kavgada silahlar çekilmiş, küçücük çocukların gözleri önünde birbirlerine ateş etmişlerdi.

Bir başka okul servisi vakasında ise küçücük bir çocuk okul servisinde unutulmuş ve saatlerce okul servisinde kapalı kalmıştı. Durum fark edildiğinde ise artık çok geçti. Çünkü okul servisinde saatlerce kitli kalan küçük çocuk havasızlıktan dolayı hayatını kaybetmişti.

Bir başka okul servisi vakasında ise, küçük öğrencileri taşıyan okul servisi şoförü trafik çevirmesine takılmış ve trafik polislerinin yaptığı inceleme sonucu okul servisi şoförünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıkmıştı.

İzmir'de meydana gelen bir başka okul servisi skandalında ise; yine küçük bir çocuk okul servisinde unutulmuş ancak erken fark edilmesi sonucu, facianın eşiğinden dönülmüştü.

Türkiye'de 31 Mart Yerel Seçimlerine İlişkin Güncel Bilgiler Türkiye'de 31 Mart Yerel Seçimlerine İlişkin Güncel Bilgiler

Şimdi bunlar ve benzeri bir çok okul servisi skandalına bir yenisi daha eklendi…

Düzce'de küçük öğrencileri taşıyan bir okul servisi jandarma tarafından durduruldu. Okul servisinde inceleme yapan jandarma gördüklerine inanamadı. 17 öğrenci kapasitesi olan okul servisine tam 32 öğrenci bindiren okul servisi şoförü adeta çocukların hayatını tehlikeye attı.

17 öğrenci kapasitesi olan okul servisine 32 öğrenci bindiren okul servisi şoförüne bin 14 TL para cezası kesildi.

17 öğrenci o okul servisi ile evlerine gönderilirken, geri kanal 15 öğrenci de başka bir okul servisine aktarılarak evlerine teslim edildi.

Öğrencilerin ailelerine de gerekli bilgilendirme yapılarak uyarılarda bulunuldu.