Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı belirlenen Duygu Sarışın yeniden ön plan çıkmaya başladı. Daha önceden bölüm başı 10 bin lira güzel oyuncu şimdiden fiyatını 30 bin liraya yükseltti.

Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan oyuncu Duygu Sarışın yaklaşık 2 senedir Çağatay Ulusoy ile aşk yaşamaya devam ediyor. İlişkilerini bir dargın bir barışık devam ettiren Sarışın, son olarak gündeme fazla gelince bölüm başı ücretine de zam yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda rol aldığı diziden bölüm başına 10 bin lira kazanan 32 yaşındaki Sarışın, kulislerde konuşulanlara göre ücretini 3 katına çıkardı. Güzel oyuncu, iddiaya göre artık bölüm başına 30 bin lira talep ediyor. Ulusoy aşkıyla popülaritesi artan Sarışın'ın kaşesini artırması ise "Duygu'ya Çağatay zammı" yorumu yaptırdı.

İlişkilerini basından uzak yaşamayı tercih eden çift, geçtiğimiz sene Ekim ayında ayrılmış ancak 4 ay sonra yeniden barışmışlardı. Önce akşam Kıvanç Tatlıtuğ'un reklam yüzü olduğu markanın tanıtım gecesine katılan Sarışın, ilişkisi hakkında "Her şey güzel gidiyor" dedi.