Can Yaman'ın annesi oğluyla abla-kardeş gibi duruyor. Erkenci Kuş dizisiyle yıldızını parlatan Can Yaman'ın annesi ilgi odağı oldu. Yakışıklı oyuncunun genç annesinin kim olduğu ve yaşı merak konusu. Can Yaman'ın annesinin adı nedir kaç yaşındadır?

Zuhal Olcay'ın Gençlik Sırrı,  Zamansız Güzellik Zuhal Olcay'ın Gençlik Sırrı, Zamansız Güzellik

Can Yaman ile annesinin sosyal medyada verdiği poz gündem oldu. Can Yaman hayranları yakışıklı oyuncunun annesinin kim olduğunu internetten araştırmaya başladı. Can Yaman'ın annesinin adı Gülden Yaman. Gülden Yaman kimdir?

CAN YAMAN ANNESİYLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Rol aldığı Erkenci Kuş dizisi ile adından sıkça söz ettiren oyuncu Can Yaman'ın annesi görenleri şaşırttı.

Ünlü oyuncunun annesiyle yer aldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Yaman'ın yanındaki kadının genç görünümünden dolayı izleyen kullanıcılar annesi olduğuna inanamadı.

1989 doğumlu olan Can Yaman'ın annesi Gülden Yaman'a sosyal medya kullanıcıları yanında ablası gibi durduğu yönünde iltifatlar yağdı.

CAN

CAN YAMAN'IN ANNESİ KİMDİR?

Gülden Yaman Hemşirelik Bölümünü bitirdikten sonra Paris'te Medikal Estetik alanında eğitimini tamamlayarak, İstanbul'da meslek hayatına başlamıştır.

Mesleki tecrübesi ile yurtdışı ve yurtiçi eğitim seminerleri ve toplantılarına katılmakta, estetik alanında tedavi yöntemlerini yakından takip etmektedir.

Antalya'da, Medikal Estetik Uygulamalar, Cilt Bakımı, Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım,Dermaroller, Bölgesel Zayıflama, Soğuk Lipoliz, Kavitasyon, Radyofrekans, Diod Ütüleme Lazer Epilasyon,İğneli Epilasyon gibi bir çok yöntemi Gülden Yaman Estetik'te sizler için uyguluyor.

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman (d. 8 Kasım 1989, İstanbul), Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik ve Dolunay adlı dizilerdeki rolleriyle tanınan Türk oyuncu.

Liseyi İtalyan Lisesi'nde okuyan Yaman, Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir.

Baba tarafından Arnavut kökenlidir.

2014 Gönül İşleri Bedir Yardımcı Karakter
2015 İnadına Aşk Yalın Aras Başrol
2016 Hangimiz Sevmedik Tarık Çam Başrol
2017 Dolunay Ferit Başrol
2018- Erkenci Kuş Can Divit Başrol